جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دلمه ي بادمجان
-(4 Body) 
دلمه ي بادمجان
Visitor 573
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

بادمجان پوست کنده و سرخ شده: 4 عدد
پياز سرخ شده: 1 عدد
سير رنده شده: 1 حبه
مرغ پخته وخرد شده: 1 پيمانه
فلفل دلمه اي خردشده: 1 عدد
گوجه فرنگي خردشده: 2 عدد
روغن مايع: براي سرخ کردن
پنير پيتزا: 1 پيمانه
نمک و فلفل: به ميران لازم
پيازچه وتربچه: براي تزئين

طرز تهيه:

بادمجان ها را از وسط نصف مي کنيم (به صورت افقي) بعد آنها را پوست مي کنيم به صورتي که در ابتدا و انتهاي بادمجانها پوست روي آن بماند داخل آنها را خالي مي کنيم زياد بادمجان را نازک نکنيد. روغن مايع را داخل ظرف مي ريزيم پياز سرخ شده و سير و فلفل دلمه اي ريز خردشده گوجه فرنگي و مرغ را بعد از پختن به صورت چهارگوش خرد کرده ايم و نمک و فلفل را نيز اضافه مي کنيم و روي گاز کمي تفت مي دهيم تا گوجه فرنگي ها نرم شود بعد مواد را داخل بادمجانها پر کرده و در ظرفي که کف آن را چرب کرده ايم قرار مي دهيم روي مواد پنير پيتزا مي ريزيم (داخل بادمجان) بعد آنها را در طبقه وسط فر با دماي 175 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايد طبقه وسط يا يکي طبقه بالاتر مي گذاريم بعد از پختن آنها را در ظرف گذاشته و با تربچه و پيازچه و جعفري تزئين مي کنيم
موقع مصرف بادمجان در غذا بادمجانها را براي آنکه تلخي نداشته باشند و روغن کمتري مصرف کنند به مدت حدود نيم ساعت در داخل آب و نمک مي گذاريم بعد آنها را داخل روغن سرخ مي کنيم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image