جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
واويشكا
-(9 Body) 
واويشكا
Visitor 682
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

پياز/يك عدد
روغن /به ميزان لازم
گوشت راسته/400 گرم
گوساله
فلفل دلمه اي/يك عدد
فلفل سبز/2 عدد
گوجه فرنگي/2 عدد
نمك، فلفل وزرد چوبه/به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي /درصورت تمايل

طرز تهيه :

پيازها را خلالي كرده و با روغن وزردچوبه كمي تفت دهيد، سپس گوشت ها را كه به صورت قيمه اي خرد كرده ايد داخل پياز ريخته و باهم تفت دهيد. پس از اينكه گوشت ها پخته شد، فلفل دلمه اي ، فلفل سبز و گوجه فرنگي را خرد كرده به گوشت و پياز اضافه كنيد و نمك وفلفل را اندازه كنيد.
نكته :
1- اين دستور داراي 842 كيلو كالري انرژي، 20 گرم كربوهيدارت، 78 پروتئين و 50 گرم چربي مي باشد.
2- مي توانيد از فلفل قرمز استفاده كنيد.
3- اگر پوست گوجه را در غذا دوست نداريد مي توانيد گوجه ها را در آب جوش انداخته و پوستشان را بگيريد. سپس خرد كرده و در غذا استفاده كنيد.
4- مي توانيد از محلول زعفران هم استفاده كنيد.
5- قطعات گوشت را مي توانيد به دفعات سرخ كنيد تا آب نيندازند و در انتها با هم مخلوط كيند/. رزينا شمس.
6- واويشكا تشابه زيادي به جغوربغور (جغول بغول حسرت الملوك جيز بيز و...) دارد و در گيلان با دل و جگر و حتي گاه با جگر سفيد چرخ شده تهيه مي شود./ناصر زحمتكش
7- برخي از خانم هاي گيلاني خشك بودن اين غذا را ترجيح مي دهند و تك تك مواد را به صورت جداگانه سرخ مي كنند تا آب نيندازند و در پايان مواد اوليه سرخ شده را هنگام سرو با هم مخلوط مي كنند. ضمناً برخي سيب زميني و ندرتاً تخم مرغ نيز به اين غذا مي افزايند./ناصر زحمتكش
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image