جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کباب ترکي خانگي(دو نر کباب)
-(3 Body) 
کباب ترکي خانگي(دو نر کباب)
Visitor 736
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده/250گرم
فيله مرغ /250 گرم
پياز/يک عدد
فلفل دلمه اي/1 عدد
قارچ/150گرم
پنير پيتزا/100 گرم
جعفري و گوجه فرنگي/براي تزيين

طرز تهيه:

فيله مرغ را به صورت انگشتي(کبريتي)خرد کرده ايم.پياز و فلفل دلمه اي خرد شده را روي حرارت و داخل روغن با هم تفت مي دهيم تا نرم شود.استفاده از پنير پيتزا دلخواه است و براي لذيذ شدن کباب است.قارچ را در انتهاي کار اضافه مي کنيم چون اگر الان اضافه کنيم آب مي اندازيم و گوشت نمي پزد.
گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم.وقتي آب گوشت کمي کشيده شد مرغ و فلفل را اضافه مي کنيم.ادويه اين ساندويچ فقط فلفل سياه است.مواد را با هم تفت مي دهيم.وقتي آب مواد کشيده شد حرارت را خاموش مي کنيم و پنير پيتزا را اضافه مي کنيم.چون مواد هنوز داغ است باعث مي شود پنير راحت آب شود.اين غذا را به عنوان ساندويچ مي توان استفاده کرد و با جعفري و گوجه فرنگي و خيارشور و پياز هم مي توانيم تزئين کنيم نخود را از شب قبل خيس مي کنيم تا نفاخ بودنش از بين برود.چند بار اين آب نخود را عوض مي کنيم.نخود رات با استاک مرغ يا گوشت مي گذاريم بپزد.اگر استاک مرغ يا گوشت باشد بهتر است اما اگر اينها نباشد از استاک قلم استفاده مي کنيم.اين پيش غذا نيازي به پياز هم ندارد.نخود کاملاً بايد پخته شود و زير دندان نرم باشد.اگر با حرارت ملايم و در مدت زمان زياد بپزد خوب لعاب مي اندازد.اين پيش غذاي با فلفل سبز سرو مي شود.و کمک به هضم غذا مي کند.
منبع: نشريه عصر فرهنگ،شماره 3
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image