مواد لازم:
گوشت گوسفند: 1 کيلو
تره: 1 کيلو
لوبياي سفيد: 500 گرم
سيب زميني: 4 تا 5 عدد
گوجه فرنگي: 3 تا 4 عدد
گرد ليموعماني: به ميزان دلخواه
پياز داغ: 4 قاشق غذاخوري
روغن: به مقدار دلخواه
نمک: 1 قاشق غذاخوري
ادويه: 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا گوشت و پياز را درکمي روغن تفت داده و لوبيا را به آن اضافه کنيد و مقداري آب به آن افزوده تا لوبيا و گوشت بپزد. (بهتر است لوبيا را از شب قبل در آب بخيسانيد) تره را خرد کرده در روغن کمي تفت دهيد. سپس در يک قابلمه ديگر (بعد از اين که لوبيا وگوشت کاملاً پخته شد) مقداري گوشت و لوبيا ريخته و تره را به آن اضافه کرده و اين کار را ادامه دهيد تا مواد تمام شود. حتماً لابه لاي مواد نمک و ادويه بپاشيد و از آب گوشتي که باقي مانده روي آن بريزيد. قابلمه را روي شعله ملايم قرار دهيد تا خورش به روغن بيفتد. سپس در آخر گرد ليمو را مطابق ذائقه تان در خورش بريزد. سيب زميني ها را خلال کرده و در روغن سرخ کنيد. خورش را در ظرف مورد نظر کشيده و اطراف آن را با خلال سيب زميني سرخ شده و گوجه فرنگي تزئين کنيد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س