موادلازم:
لپه: 1 پيمانه
ليموي عماني: 5-6 عدد
پياز نگيني خردشده و تفت داده شده: يک عدد متوسط
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
گوشت قيمه اي: 250 گرم
طعم دهنده: 2 عدد با طعم غالب زردچوبه
آب: به ميزان لازم
طرز تهيه:
اگر گوشت گوسفند باشد 2×2 و اگر گوساله باشد 1×1 برش مي زنيم ابتدا روغن را داخل ظرف مي ريزيم. پياز را قبلاً تفت داده ايم. گوشت را به روغن اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم. به ازاي هر طعم دهنده دو ليوان آب نياز داريم. پياز داغ را به گوشت تفت داده شده اضافه مي کنيم. رب گوجه فرنگي تفت داده شده را هم اضافه مي کنيم. لپه را اضافه مي کنيم و تفت مي دهيم. آب را اضافه مي کنيم حدود 2 تا 3 پيمانه آب کافي است. ليمو را هم اضافه مي کنيم. چون گوشت را به تکه هاي نازک برش زده ايم مي توانيم ليمو و طعم دهنده را از همان ابتدا هم به خورشت اضافه کنيم. طعم دهنده را هم پودر مي کنيم و به مواد اضافه مي کنيم. اجازه مي دهيم تا خورشت پخته شود نيازي به هيچ ادويه و حتي نمک داخل خورشت نيست چون طعم دهنده همه اينها را در خود دارد. زمان پخت خورشت حدود يک و نيم تا دوساعت است. بعد از اينکه پخته شد در ظرف مي کشيم و با خلال سيب زميني تزئين مي کنيم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س