جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
املت گوشت
-(3 Body) 
املت گوشت
Visitor 585
Category: دنياي فن آوري
مواد لازمنيم كيلو گوشت چرخ كرده2، عدد پيازچه خرد شده، 115 گرم ذرت (كنسرو پخته)50، گرم قارچ حلقه شده1، قاشق سوپخورى سوياسس (در صورت تمايل)1، قاشق چايخورى سس فلفل با تندى متوسط2، قاشق سوپخورى آب يا شير6، عدد تخم مرغ2، قاشق سوپخورى روغن مايع.
طرز تهيه:
گوشت و يك قاشق سوپخورى روغن مايع را در تابه نچسبى بريزيد و تفت دهيد تا گوشت كاملاً برشته شود. پيازچه، ذرت، قارچ و سس ها را همراه با نمك و فلفل كافى به گوشت اضافه كنيد و تفت دهيد تا آب حاصل از حرارت ديدن قارچ كشيده شود.تخم مرغ ها را با آب يا شير مخلوط كنيد و نمك و فلفل كافى به آنها بزنيد. يك تابه نچسب كوچك را با باقيمانده روغن چرب كنيد و روى آتش اجاق داغ كنيد. يك چهارم مخلوط تخم مرغ را در آن بريزيد و تابه را كمى بگردانيد تا تخم مرغ كاملاً سطح آن را بپوشاند. بگذاريد زير املت طلايى شود سپس آن را برگردانيد تا روى ديگر نيز به همين ترتيب نرخ شده و كمى رنگ بگيرد. با باقيمانده مخلوط تخم مرغ نيز سه املت ديگر درست كنيد. هر يك از املت ها را در يك بشقاب بگذاريد و يك چهارم مخلوط گوشت را در ميان آن ريخته و املت را لوله كنيد. غذا آماده سرو است .
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image