جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
خورش مرغ بالتى
-(2 Body) 
خورش مرغ بالتى
Visitor 550
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
3 قاشق سوپخورى روغن مايع/ 3 عدد پياز متوسط خلال شده/ 3 عدد گوجه فرنگى متوسط/ 1 قطعه 5/2 سانتى دارچين نكوبيده/> 2 عدد دانه هل/ 4 دانه فلفل سياه درسته/ نصف قاشق چايخورى زيره سياه/ 1 قاشق چايخورى زنجبيل تازه رنده شده/ 1 قاشق چايخورى سير رنده شده/ نصف قاشق چايخورى فلفل قرمز/ 1 قاشق چايخورى نمك/ 1 عدد مرغ حدود 1 تا 5/1 كيلوگرمى خرد شده به 8 قطعه و پوست گرفته/ (در صورت تمايل مى توانيد از 675 گرم گوشت مرغ بدون استخوان و خرد شده استفاده كنيد)/ 2 قاشق سوپخورى ماست/ 4 قاشق سوپخورى آبليمو/ 2 قاشق سوپخورى گشنيز خرد شده. 2 عدد فلفل سبز خرد شده.
طرز تهيه:
روغن را در تابه بزرگ و گودى داغ كنيد. پياز را در روغن بريزيد و تفت دهيد تا طلايى شود. گوجه فرنگى ها را ابتدا نصف كنيد و سپس به صورت برش هاى نازك خرد كنيد. گوجه فرنگى ها را به پياز اضافه كنيد و چند دقيقه تفت دهيد سپس دارچين و هل، فلفل سياه، زيره، زنجبيل، سير، فلفل قرمز و نمك را اضافه كنيد. حرارت اجاق را كم كنيد و مواد را 3 تا 4 دقيقه تفت دهيد.
قطعات گوشت مرغ را دو تا دو تا اضافه كنيد و هر دو قطعه را حدود 7 دقيقه تفت دهيد تا كاملاً به مواد خورش آغشته شود و سپس دو قطعه بعدى را اضافه كنيد. حدود يك استكان آب به غذا اضافه كنيد و در تابه را ببنديد. بگذاريد غذا با حرارت كم حدود 30 دقيقه بپزد تا گوشت مرغ كاملاً پخته شود. در صورت نياز ممكن است كمى آب اضافه كنيد. ماست را به خورش بيفزاييد و خوب مخلوط كنيد سپس در ظرف را ببنديد و بگذاريد با حرارت كم 15 دقيقه ديگر بپزد. سپس آبليمو، گشنيز و فلفل سبز را اضافه كنيد و پس از 2 دقيقه با برنج و يا به صورت خوراك سرو نماييد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image