جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
كوفته ي هويج
-(4 Body) 
كوفته ي هويج
Visitor 682
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

پياز كوچك / يك عدد
گوشت چرخ كرده / 250 گرم
نمك، فلفل وزرد چوبه /به ميزان لازم
دارچين/يك قاشق چايخوري
تخم مرغ /2 عدد
هويج فرنگي /500 گرم
آرد نخودچي/2 قاشق سوپخوري سرپر
جوز هندي /يك چهارم قاشق چايخوري
روغن سرخ كردني /به ميزان لازم

مواد لازم براي تهيه سس كوفته :

رب/2 قاشق سوپخوري
روغن مايع/2 قاشق سوپخوري
پياز داغ/2 قاشق سوپخوري
محلول زعفران/2 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل ودارچين/به ميزان لازم
آب/2 ليوان

طرز تهيه :

يك عدد پياز را رنده كرده و با گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه، دارچين و تخم مرغ ورز دهيد. هويج خام رنده شده و آرد نخودچي را اضافه كرده و كمي ورز دهيد. از مايه گلوله هايي به اندازه نارنگي برداشته و در روغن سرخ كنيد. رب را در روغن تفت داده و پياز داغ، محلول زعفران، نمك، دارچين و فلفل را اضافه كرده و 2 ليوان آب بريزيد. بعد از به جوش آمدن، كوفته هاي سرخ شده را درون سس ريخته و يك ربع با حرارت ملايم بجوشانيد تا سس غليظ شده و به خورد كوفته ها برود.
نكته :
اين دستور داراي 1505 كيلوكالري انرژي، 60 گرم كربوهيدرات، 80 گرم پروتئين و 105گرم چربي مي باشد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image