جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


كوفته ي هويج
-(4 Body) 
كوفته ي هويج
Visitor 681
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:

پياز كوچك / يك عدد
گوشت چرخ كرده / 250 گرم
نمك، فلفل وزرد چوبه /به ميزان لازم
دارچين/يك قاشق چايخوري
تخم مرغ /2 عدد
هويج فرنگي /500 گرم
آرد نخودچي/2 قاشق سوپخوري سرپر
جوز هندي /يك چهارم قاشق چايخوري
روغن سرخ كردني /به ميزان لازم

مواد لازم براي تهيه سس كوفته :

رب/2 قاشق سوپخوري
روغن مايع/2 قاشق سوپخوري
پياز داغ/2 قاشق سوپخوري
محلول زعفران/2 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل ودارچين/به ميزان لازم
آب/2 ليوان

طرز تهيه :

يك عدد پياز را رنده كرده و با گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه، دارچين و تخم مرغ ورز دهيد. هويج خام رنده شده و آرد نخودچي را اضافه كرده و كمي ورز دهيد. از مايه گلوله هايي به اندازه نارنگي برداشته و در روغن سرخ كنيد. رب را در روغن تفت داده و پياز داغ، محلول زعفران، نمك، دارچين و فلفل را اضافه كرده و 2 ليوان آب بريزيد. بعد از به جوش آمدن، كوفته هاي سرخ شده را درون سس ريخته و يك ربع با حرارت ملايم بجوشانيد تا سس غليظ شده و به خورد كوفته ها برود.
نكته :
اين دستور داراي 1505 كيلوكالري انرژي، 60 گرم كربوهيدرات، 80 گرم پروتئين و 105گرم چربي مي باشد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image