مواد لازم براي 4 نفر:
پياز كوچك / يك عدد
گوشت چرخ كرده / 250 گرم
نمك، فلفل وزرد چوبه /به ميزان لازم
دارچين/يك قاشق چايخوري
تخم مرغ /2 عدد
هويج فرنگي /500 گرم
آرد نخودچي/2 قاشق سوپخوري سرپر
جوز هندي /يك چهارم قاشق چايخوري
روغن سرخ كردني /به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه سس كوفته :
رب/2 قاشق سوپخوري
روغن مايع/2 قاشق سوپخوري
پياز داغ/2 قاشق سوپخوري
محلول زعفران/2 قاشق سوپخوري
نمك، فلفل ودارچين/به ميزان لازم
آب/2 ليوان
طرز تهيه :
يك عدد پياز را رنده كرده و با گوشت، نمك، فلفل، زردچوبه، دارچين و تخم مرغ ورز دهيد. هويج خام رنده شده و آرد نخودچي را اضافه كرده و كمي ورز دهيد. از مايه گلوله هايي به اندازه نارنگي برداشته و در روغن سرخ كنيد. رب را در روغن تفت داده و پياز داغ، محلول زعفران، نمك، دارچين و فلفل را اضافه كرده و 2 ليوان آب بريزيد. بعد از به جوش آمدن، كوفته هاي سرخ شده را درون سس ريخته و يك ربع با حرارت ملايم بجوشانيد تا سس غليظ شده و به خورد كوفته ها برود.
نكته :
اين دستور داراي 1505 كيلوكالري انرژي، 60 گرم كربوهيدرات، 80 گرم پروتئين و 105گرم چربي مي باشد.
منبع:مجله هنر آشپزي ،شماره 58/خ