جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
طرز تهيه فرني
-(0 Body) 
طرز تهيه فرني
Visitor 549
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
آرد برنج نصف پيمانه/ شير 5/1 تا 2 پيمانه/ گلاب 1 قاشق غذاخوري/ هل يک‌چهارم قاشق چاي‌خوري/ شکر، عسل، مربا يا شيره يک چهارم پيمانه.
طرز تهيه:
مانند شيربرنج است، با اين تفاوت که به جاي برنج، آرد برنج را در يک يا دو ليوان آب جوش حرارت مي‌دهيم تا کم‌کم پخته شود و قوام بيايد و سپس بقيه مواد را مانند شيربرنج به آن اضافه مي‌کنيم.مي‌توان به جاي خريد آرد برنج، آن را در منزل تهيه کرد. براياين کار، ابتدا برنج را خوب پاک کرده و مي‌شوييم. سپس آن را کف سيني ريخته و خشک مي‌کنيم. برنج خشک شده را در دستگاه آسياب ريخته و آن را خرد مي‌کنيم. اندازه ذرات آرد برنج خانگي به طور معمول کمي درشت‌تر از آرد صنعتي است.
فرني از شيربرنج رقيق‌تر است و هضم راحت‌تري دارد. اما به دليل آبکي بودن اين غذا، مقدار مصرف آن در هر وعده غذايي بايد کمتر از شيربرنج باشد. اما به دليل شباهت ترکيب و ارزش غذايي شيربرنج و فرني، انتخاب هرکدام از آنها به سليقه و عادت غذايي شما بستگي دارد.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image