|
طرز تهيه فرني
-(0 Body)
|
طرز تهيه فرني
Visitor
549
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: آرد برنج نصف پيمانه/ شير 5/1 تا 2 پيمانه/ گلاب 1 قاشق غذاخوري/ هل يکچهارم قاشق چايخوري/ شکر، عسل، مربا يا شيره يک چهارم پيمانه. طرز تهيه: مانند شيربرنج است، با اين تفاوت که به جاي برنج، آرد برنج را در يک يا دو ليوان آب جوش حرارت ميدهيم تا کمکم پخته شود و قوام بيايد و سپس بقيه مواد را مانند شيربرنج به آن اضافه ميکنيم.ميتوان به جاي خريد آرد برنج، آن را در منزل تهيه کرد. براياين کار، ابتدا برنج را خوب پاک کرده و ميشوييم. سپس آن را کف سيني ريخته و خشک ميکنيم. برنج خشک شده را در دستگاه آسياب ريخته و آن را خرد ميکنيم. اندازه ذرات آرد برنج خانگي به طور معمول کمي درشتتر از آرد صنعتي است. فرني از شيربرنج رقيقتر است و هضم راحتتري دارد. اما به دليل آبکي بودن اين غذا، مقدار مصرف آن در هر وعده غذايي بايد کمتر از شيربرنج باشد. اما به دليل شباهت ترکيب و ارزش غذايي شيربرنج و فرني، انتخاب هرکدام از آنها به سليقه و عادت غذايي شما بستگي دارد.
|
|
|