محصولات
دریافت کاتالوگ محصولات
پورتال ایمن
سیستم آرشیو اسناد
سیستم پشتیبانی (Ticketing)
سیستم مدیریت جلسات
سیستم مدیریت وظایف
سیستم پورتال داخلی ویژه همکاران
سیستم تولید و مدیریت وب سایت
سیستم اتوماسیون اداری
سیستم مدیریت فروشگاه
سیستم گفتگوی آنلاین (پشتیبانی)
نرم افزار های اندروید
فروشگاه
جستجوی محصولات
همه محصولات
بانک شماره موبایل
گالری تصویری فایل PSD
گالری تصویری فایل افتر افکت
سیستم پیامک
عضویت رایگان در سامانه
ورود به سامانه پیامک
ارسال به BTS ایرانسل
امکانات سامانه پیامک
وب سرویس رایگان پیامک
سرویس HTTP پیامک رایگان
افزونه ورد پرس
نرم افزار ویندوزی پیامک
خرید خط هزار و تلفن ثابت
عمومی
اخبار
تقویم تاریخ
نرم افزارهای موبایل
مقالات
معرفی سایت
درباره ما
پرسش و پاسخ
ارسال تیکت
اطلاعات تماس
درباره ما
پرسش و پاسخ
آموزش برنامه نویسی
سفارش تبلیغ اندروید
Type
All
کامپيوتر
دنياي فن آوري
جستجو در محصولات
31 ارديبهشت 1388 / 26 جمادي الاولي 1430 / 21 مي 2009
-(2 Body)
31 ارديبهشت 1388 / 26 جمادي الاولي 1430 / 21 مي 2009
Visitor 586
Category:
دنياي فن آوري
1) 31ارديبهشت ماه سال1370هجري شمسي:
ارتش بعثي عراق اماكن مقدس و متبرك شهرهاي نجف و كربلا را هدف گلوله هاي خود قرارداد. دراين حادثه مرقَد مطهّرسيّد الشّهداء حسين بن علي(ع) و همچنين بارگاه حضرت ابوالفضل(ع) دركربلا به شدت آسيب ديد؛ و عده اي اززايران آن بزرگوارن به شهادت رسيدند. دراين رويداد تلخ بخش مركزي شهركربلا شاهد جنگي تمام عيارميان گارد رژيم بعثي عراق و مردم بود. گفتني است كه مقام معظم رهبري حضرت آيت الله خامنه اي به مناسبت اين حادثه تلخ عزاي عمومي اعلام كردند.
2) 31ارديبهشت ماه سال1360هجري شمسي:
سه عمليات شوش، امام علي(ع) و حضرت مهدي(عج) بطورهمزمان درمحورهاي شوش، غرب سوسنگرد و ارتفاعات الله اكبرآغازشد. اين عمليات با رشادتهاي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و ارتش جمهوري اسلامي و نيروهاي نامنظم تحت فرماندهي شهيد چمران انجام گرفت. درمجموع سه عمليات قواي ظفرمند اسلام بيش از22كيلومترپيشروي كرد و بيش از70دستگاه تانك و نفربرنيزمنهدم شد. همچنين بسياري ازارتفاعات منطقه سوسنگرد ازلوث وجود دشمن پاك شد.
3) آغاز طرح تقسيم اراضي توسط هيئتهاي هفت نفره واگذاري زمين (1359 ش)
در زمان رژيم پهلوي، بسياري از اراضي حاصلخيز و مرغوب به طرق مختلف از صاحبان آنها ستانده ميشد و به داراييهاي خاندان منحوس پهلوي ملحق ميگشت. پس از پيروزي انقلاب اسلامي و با فراهم شدن مقدمات اجراي برنامه اصلاحات زمين در استانها، هيئتهاي هفت نفره واگذاري زمين در شهرستانها تعيين شدند تا كار تقسيم اراضي را به موجب طرح اصلاحات ارضي اسلامي آغاز نمايند. در اين راستا با اصلاح لايحه واگذاري زمين، تقسيم اراضي بين كشاورزان آغاز شد كه بر اساس آن، اراضي احيا شده كه در دست افراد و شركتهاي طاغوت بوده و نيز اراضي موات و مراتع، كه در اختيار دولت اسلامي است با رعايت مصالح جامعه در اختيار افراد گذاشته ميشود. همچنين اراضي بايري كه قبلاً آباد بوده و نيز اراضي آباد، با رعايت موازين شرعي و به مقتضاي حكم حاكم اسلامي، تصميمگيري شد.
4) آغاز عمليات حضرت مهدي(عج) توسط رزمندگان اسلام (1360 ش)
عمليات حضرت مهدي (عج) به منظور تصرف تپه اللَّه اكبر با همكاري مشترك ارتش و سپاه و با فرماندهي شهيد سرلشكر فلاحي و دكتر چمران انجام شد. در اين عمليات شش روزه علاوه بر كشته و زخمي و اسارت صدها نفر از نيروهاي دشمن بعثي، تعداد زيادي سلاح سبك و سنگين منهدم و نيز به غنيمت گرفته شدند. پس از اين عمليات، شهر سوسنگرد از تيررس سلاحهاي سنگين دشمن خارج شد. عمليات حضرت مهدي(عج) پس از گذشت تقريباً هشت ماه از آغاز جنگ، فتح بابي براي رزمندگان اسلام گرديد و سدّ دفاعي دشمن را كه روز به روز مستحكمتر ميشد، شكست.
5) عمليات محدود در محور شوش توسط سپاه (1360ش)
همزمان با انجام دو عمليات حضرت مهدي(عج) و امام علي(ع) در تاريخ 31 ارديبهشت 1360، سومين عمليات محدود و غيركلاسيك در جبهه شوش توسط رزمندگان اسلام انجام كه علاوه بر چند كيلومتر پيشروي، مجموعاً در سه عمليات ياد شده، اين نتايج حاصل شد. تلفات انساني دشمن شامل، 700 كشته و زخمي و نزديك به 850 اسير، همچنين انهدام بيش از 70 دستگاه تانك و نفربر و به غنيمت گرفتن 20 دستگاه تانك و نفربر ديگر. گرچه عملياتي از اين نوع، در جبهههاي مختلف بنا به مقتضيات و امكانات نيروهايهاي اسلام انجام ميشد و رعب و وحشت بر قلب دشمن انداخته و آرامش را از آنها سلب مينمود، اما فرماندهان بعثي، اين نوع تحركات را جدي نگرفته و ادعا ميكردند كه ايران هرگز قادر نخواهد بود عملياتي قاطع و سرنوشتساز در مقابل ارتش عراق انجام دهد.
6) شهادت سردار "محمد مهدي خادمالشريعة" اولين فرمانده تيپ 21 امام رضا(ع) (1361ش)
7) بستري شدن حضرت امام خميني(ره) در بيمارستان به دليل بيماري (1368 ش)
با آشكار شدن علائم خونريزي در دستگاه گوارش امام خميني(ره) در بيست و هشتم ارديبهشت 1368، بيماري ايشان كه به تازگي عود كرده بود، حادتر شد. در اين زمان فعاليتهاي شبانهروزي تيم پزشكي ويژه آغاز گرديد و معظم له در 31 ارديبهشت، جهت انجام عمل جراحي، به بيمارستان انتقال يافتند. پس از انجام عمل جراحي بر روي دستگاه گوارش ايشان مجالس نيايش در مساجد سراسر كشور براي شفاي ايشان برگزار شد و مردم براي سلامتي ايشان، دعا كردند. در نهايت، در حالي كه پزشكان، تمام تلاش خود را براي بهبود وضعيت جسماني حضرت امام به كار بسته بودند، روح بلند و ملكوتي ايشان در شامگاه 13 خرداد 68 به ملكوت اعلي پيوست و عاشقانش را به سوگ نشاند.
8) تجليل از مقام علمي استاد علامه آيتاللَّه "حسن حسنزاده آملي" در دانشگاه تهران (1374ش)
آيتاللَّه حسن حسن زاده آملي در سال 1307 ش در يكي از روستاهاي توابع آمل به دنيا آمد. پس از فراگيري دروس مقدماتي، راهي تهران شد و از استاداني همچون محمدتقي آملي، ميرزا ابوالحسن شعراني، ميرزا احمد آشتياني و سيد ابوالحسن رفيعي قزويني در علوم عقلي و نقلي بهره برد. سپس راهي قم گرديد و خوشهچين درس آيتاللَّه ميرزا هاشم آملي و ديگران شد و به درجه والايي در علم دست يافت. اين دانشمند نامدار بيش از يكصد و ده عنوان كتاب در موضوعات عرفان، فلسفه، كلام، روايت، رجال، فقه، رياضي، نجوم و ادبيات و... به رشته تحرير درآورده است. از جهت پاسداشت خدمات علمي و فرهنگي استاد حسنزاده آملي، دانشگاه تهران در پايان ارديبهشت 1374 ش، مجلس بزرگداشتي براي تجليل از اين استاد فرزانه برپا داشت.
9) 26 جمادي الاول سال 280 هجري قمري :
« ابن طيفور» نويسنده و شاعر بنام بغدادي درگذشت او همزمان با ورود مامون عباسي به بغداد متولد شد وبعد از گذراندن دوره مكتب در بازار كتابفروشان بغداد به كتابت مشغول شد . ابن طيفور در بازار كتابفروشان با بسياري از مشاهير ادب آشنا شد و از محضر آنهادانش آموخت . سر انجام در سايه دانش گسترده و طبع لطيفي كه داشت شاعري مشهور شد . ابن طيفور در آثار منظومش ميراث كهن ادبي را گرد آورد و آن را با ديدگاه انتقادي خود آراسته است . ابن طيفور بدون استفاده از هرگونه صفت ادبي ، و بسيار ساده وروان مي نوشت و از الفاظ غريب به كار نمي برد . هم چنين در اشعارش وزنها سبك و كوتاهند و مضامين كهن بندرت ديده مي شود . ابن طيفور اشعاري واقع گرايانه و مطابق احوال عامّه سروده ودر هر دو مقوله نويسندگي و شاعري آثاري ارزشمند از خود برجاي گذاشته است كه ديوان اشعار و اخبار بغداد از جمله اند .
10) قتل "تگودار احمد" ايلخان مسلمان مغول(683 ق)
تگودار پس از به سلطنت رسيدن در سال 681 ق، بر اثر معاشرت با مسلمانان، به دين اسلام درآمد و خود را سلطان احمد خواند. تگودار چون متدين به دين اسلام بود، با پادشاه مصر صلح كرد، اما ارغون و ديگر شاهزادگانِ مغول، اين امر را بهانه ساخته، توطئهاي عليه تگودار به راه انداختند و سر به طغيان برداشتند. اين توطئه با شكست ارغون پايان يافت ولي چون تگودار هنوز از ارغون بيم داشت وي را به خدمت خواست و نوازش كرده و به حكومت خراسان باز گردانيد. ارغون از پاي ننشست و به كمك اُمراي مغول، در شبي كه سلطان مست بود به اردوي او ريختند و قصد جانِ او كردند. در اين ماجرا تگودار احمد از مهلكه جانِ سالم به در بُرد و به آذربايجان گريخت. او در حين فرار دستگير شد و به امر ارغون خان در 26 جمادي الاولي سال 683ق، ستون فقرات او را شكسته و بدين ترتيب او را به قتل رساندند، زيرا طبق رسوم مغول، شاهزادگان را ميبايست بدون اين كه خونشان ريخته شود اعدام نمايند.
11) رحلت محقق كبير و فقيه شهير "ميرزا محمد حسين ناييني" مرجع و زعيم حوزه و مجاهد دوران مشروطه(1355 ق)
آيت اللَّه ميرزا محمدحسين ناييني در سال 1277 ق در شهر نايين به دنيا آمد. تحصيلات ابتدايى حوزوي خود را در زادگاه خويش گذراند و در هفده سالگي به شهر اصفهان هجرت كرد و سپس در سال 1303 ق به عراق رفت. ميرزاي ناييني در آغاز ورود به عتبات، پس از زيارت بارگاه ملكوتي امام علي(ع) راهي سامرا شد و در محضر درس مرجع كبير و فقيه جليل، ميرزا محمدحسن شيرازي حاضر گرديد. او همچنين در درس آيات عظام سيدمحمد طباطبايى فشاركي و سيداسماعيل صدر حضور يافت و در نجف به حلقهي درس ملاحسينقلي همداني پيوست. پس از مدتي، ميرزاي ناييني در كنار تدريس، در جلسهي علمي آخوند خراساني حاضر شد و از محرمان اسرار وي گرديد. ميرزا با مقام والاي علمي، سياسي و معنوي خود، شاگردان فاضل و آگاهي را به عالم اسلام عرضه كرد كه از آن جمله حضرات آيات: سيدمحسن طباطبايى حكيم، سيدجمالالدين گلپايگاني، سيدمحمد حجت كوه كمرهاي، سيدمحمدهادي ميلاني، شيخ محمدتقي آملي، سيدابوالقاسم خويى، علامهي طباطبايى، ميرزا هاشم آملي و دهها تن ديگر، از پرورش يافتگان درس مكتب اين عالم برجسته ميباشند. ايشان همچنين با حضور خود، نهضت مردمي مشروطه در ايران را تاييدكرد. آيت اللَّه ناييني كتاب "تَنبيهُ الاُمّه" را در بحران انقلاب مشروطه در سال 1327 ق به زبان فارسي نوشت و از سوي آيت اللَّه مازندراني و آيت اللَّه آخوند خراساني مورد تاييد قرار گرفت. اين كتاب دربارهي انواع استبداد و حكومتهاي خودكامهي شاهان مستبد و همچنين وظايف علما و فقها در قبال دين و اوضاع ايران در دوران قاجاريه نگاشته شده است. سرانجام ميرزا محمدحسين ناييني پس از عمري تلاش و خدمت، در 26 جمادي الاولي سال 1355 ق در 78 سالگي به جوار رحمت ايزدي پيوست و پس از تشييعي باشكوه و اقامهي نماز توسط آيتاللَّه سيدابوالحسن اصفهاني، در كنار حرم مطهر حضرت علي(ع) به خاك سپرده شد.
12) 21ماه مي سال1854ميلادي:
هانري پوآنكاره فيلسوف، طبيعي دان و دانشمند معروف رياضي درقرن19ميلادي درفرانسه متولد شد. پوآنكاره نبوغ رياضي خود را ازدوران تحصيل آشكاركرد و ازهمان زمان سراسرعمرخود را به مطالعه و تحقيق دراين علم گذراند. پوآنكاره مجهولات بسياري را با آزمايش هاي مكرر معلوم كرد.
13) آزمايش اولين بمب هيدروژني امريكا در جزيره "بيكيني" (1954م)
پس از دستيابي ايالات متحده امريكا به بمب هستهاي و به كارگيري آن در شهرهاي هيروشيما و ناكازاكيِ ژاپن در جريان جنگ جهاني دوم و قتل عام صدها هزار نفر توسط آن، اين بار در اوايل دهه 1950م دانشمندان امريكايى براي ساختن بمب هيدروژني تلاش ميكردند. قدرت انهدامي اين بمب، به درجاتْ بيشتر از بمب هستهاي بود. آزمايشهاي اوليه اين بمب در سال 1952م صورت گرفت. اما در 21 مه 1956، اولين بمب هيدروژني امريكا در جزيره بيكيني واقع در اقيانوس اطلس آزمايش شد. قدرت اين بمب برابر با ده ميليون تن ماده منفجره تي.ان.تي بود و انفجار آن، انهدام وسيع و غيرقابل باوري ايجاد كرد. با افشاي خبر آزمايش اين بمب هيدروژني، مردم در سراسر عالم به اعتراض عليه آن برخاستند و خواهان جلوگيري از ادامه اين آزمايشها گرديدند. در اين ميان حتي دانشمنداني نظير آلبرت انيشتين نيز جهانيان را عليه خطرات مرگبار سلاحهاي هستهاي آگاه كرد. هرچند در سالهاي بعد مبارزه براي خلع سلاح هستهاي در جهان آغاز شد و قراردادهايي نيز در اين زمينه منعقد گرديد، با اين حال، توليد اين سلاحها متوقف نشد و قدرتهاي بزرگ، بدون توجه به تهديدات اين سلاحها براي جامعه بشري، به ساخت آن ادامه دادند.
14) ترور "راجيوگاندي" نخست وزير پيشين هند (1991م)
راجيو گاندي فرزند اينديرا گاندي نخست وزير اسبق هند، در 20 اوت 1944م در بمبئي متولد شد و در منزل پدربزرگش جواهر لعل نهرو اولين نخست وزير هند، بزرگ شد. وي سپس در دانشگاه كمبريج انگلستان به تحصيل پرداخت و پس از آموزش خلباني وارد سازمان هواپيمايى هندوستان شد. راجيو پس از مرگ برادر كوچكترش كه از او به عنوان جانشين اينديرا گاندي ياد ميشد وارد عرصه سياست گرديد و در انتخابات ميان دورهاي به نمايندگي انتخاب شد. وي در سال 1983م به دبير كلي حزب كنگره كه حزب حاكم بود، منصوب شد و آن را سازماندهي كرد. تا اينكه پس از ترور مادرش اينديرا گاندي در 31 اكتبر 1984، جانشين او گرديد. با اين حال در انتخابات مجلس نمايندگان شكست خورد و در سال 1989م، پس از 5 سال نخست وزيري، استعفا داد. راجيو گاندي قصد داشت در دهمين انتخابات پارلمان هند شركت كند اما در 21 مه 1991م در 47 سالگي در يك گردهمايي انتخاباتي در جنوب هند بر اثر انفجار بمب به قتل رسيد. مواد منفجره در دسته گلهايي كه به گردن او انداخته شده بودند جاسازي شده بود.
15) استعفاي ژنرال "سوهارتو" رئيس جمهور مستبد اندونزي (1998م)
سوهارتو، سياستمدار اندونزيايى در 20 فوريه 1921م در جاكارتا پايتخت اين كشور و در يك خانواده مسيحي به دنيا آمد. وي در 19 سالگي به ارتش پيوست و عليه نيروهاي اشغالگر هلند فعاليت نمود. سوهارتو در سالهاي بعد ارتقا درجه يافت و به مقام معاونت رياست ستاد ارتش اندونزي نائل آمد. وي به همراه دكتر احمد سوكارنو، فرماندهي عمليات نظامي عليه هلنديهاي اشغالگر را با هدف كسب استقلال اندونزي برعهده گرفت كه به پيروزي انجاميد. پس از استقلال اندونزي و روي كار آمدن احمد سوكارنو، ژنرال سوهارتو در سال 1965م با كودتايى عليه احمد سوكارنو، بنيانگذار استقلال اندونزي و رئيس جمهور منتخب مردم اين كشور، قدرت را در دست گرفت. در اين كودتا صدها هزار نفر از مردم غيرنظامي اعدام شدند. به دنبال اين كشتار بيسابقه، سوكارنو مجبور به استعفا شد و سوهارتو كه از طرف غرب حمايت ميشد، به قدرت رسيد. در دوران حكومت سوهارتو، آزاديهاي سياسي كاملاً محدود شد. اما اين كشور در زمينه اقتصادي به ويژه در دهههاي 1980 و 1990م به پيشرفتهايى دست يافت. بحران اقتصادي شرق آسيا در سال 1997، علاوه بر تبعات اقتصادي، شورشهاي دانشجويى را نيز در اندونزي دامن زد و به تدريج خواستههاي اقتصادي مردم، رنگ سياسي يافت و بركناري سوهارتو، در صدر شعارهاي تظاهرات مردم اندونزي قرار گرفت. سرانجام فساد مالي چند ميليارد دلاري سوهارتو و خانوادهاش، كه آنها را در صدر ثروتمندترين افراد جهان جاي داده بود، زمينه را براي سقوط وي فراهم كرد. با اين حال، در مارس 1998م، پارلمان اندونزي براي هفتمين بار، سوهارتو را براي 5 سال ديگر در پست رياست جمهوري ابقا كرد. اما در پي شورشهاي گسترده و تظاهرات اعتراضآميز، ژنرال سوهارتو پس از 33 سال حكومت جابرانه بر كشور اندونزي، در 21 مه 1998م مجبور به استعفا شد و در خانه خود، تحت نظر قرار گرفت. پس از سوهارتو، يوسف حبيبي به طور موقت جانشين وي گرديد. با برگزاري انتخابات رياست جمهوري، عبدالرحمان وحيد قدرت را در دست گرفت تا اينكه پس از مدتي، مگاواتي سوكارنو دختر احمد سوكارنو، به رياست جمهوري اندونزي رسيد.
16) روز جهاني توسعه فرهنگي :
سازمان علمي، فرهنگي و آموزشي ملل متحد (يونسکو) دهه پاياني سده 20 ميلادي را به عنوان "دهه جهاني توسعه فرهنگي" معرفي نمود و 21 ماه مه ميلادي روز جهاني توسعه فرهنگي اعلام شده است.
/س
Add Comments
Name:
Email:
*
User Comments:
SecurityCode: