مواد لازم:
روغن: 0/5 پيمانه
کره: 0/5 پيمانه
قيصي خردشده چهارگوش ريز: 10 عدد
ماست: 1 پيمانه
شکر: 1پيمانه
آرد سفيد: 2 پيمانه
تخم مرغ: 4 عدد
بکينگ پودر: 1/5 قاشق مرباخوري
رنده پوست ليموترش: 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
ته قالب مورد نظرتان را که بهتر است وسط آن سوراخ باشد را چرب نمائيد، فر را با حرارت 350 درجه سانتيگراد يا 175 درجه فارنهايت گرم کنيد، زرده وسفيده تخم مرغ را از هم جدا کنيد، زرده ر با شکر و رنده پوست ليموترش آنقدر بزنيد تا سفيد و سفت شود. آرد را چندين بار الک نمائيد. بکينگ پودر را درماست بريزيد و آرام آرام هم بزنيد، روغن و کره را با هم مخلوط کرده، در آخر کار سفيده را آنقدر بزنيد تا از ظرف زمين نريزيد، زرده و سفيده و آرد و ماست و روغن و قيصي خردشده را با هم مخلوط کنيد و در ظرف آماده شده بريزيد. ابتدا روي اولين پنجره فر به طرف پايين حدود نيم ساعت قرار دهيد و سپس روي پنجره دوم حدود چهل دقيقه با حرارت 350 درجه سانتيگراد طبخ نماييد. نگذاريد کيک کاملاً سرد شود و روي توري برگردانيد و روي آنرا با تزئين مورد نظر بپوشانيد.
لازم به تذکر است ميزان استفاده از قيصي خرد شده بستگي به ذائقه شما دارد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س