مواد لازم:
کلم برگ: 500 گرم
کمپوت آناناس حبه اي: 1 قوطي
هويج رنده شده: 250 رگم
جعفري خردشده: 150 گرم
پيازچه چاپ شده، 150 گرم
سس مايونز: 200 گرم
خامه: 100 گرم
شکر: 2 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي براي تزئين
طرز تهيه:
کلم برگ را کبريتي خلالي مي کنيم همان موقع استفاه خرد مي کنيم چون اگر بماند سياه مي شود. کلم را داخل ظرف مي ريزيم آناناس، هويج، کمپوت آناناس، جعفري، پيازچه (هم ساقه و هم ريشه) و مايونز (به مقدار دلخواه)، خامه، شکر، نمک و فلفل را اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم داخل يخچال مي گذاريم با گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي هاي رنگي تزئين مي کنيم.
هويج را با رنده درشت رنده کرده ايم.
شکر با کلم خوشمزه مي شود اما اگر زياد باشد خامه را شل مي کند پس به ميزان گفته شده استفاده شود.
نيازي نيست مايونز اين سالاد زياد باشد فقط براي طعم دادن استفاده مي شود.
از کمپوت آناناس فقط ميوه اش را استفاده مي کنيم و شربت آن را داخل سالاد نمي ريزيم.
اين سالاد بعد از آماده شدن بايد داخل يخچال يکي دو ساعت بماند.
تا يک روز مي توان اين سالاد را داخل يخچال نگه داشت اما اگر هوا گرم بود بهتر است زياد نگه نداريم.
منبع: نشريه نوين زندگي - ش 27
/س