مواد لازم:
سيب يا پرتقال:3عدد
زيتون سياه يا سبز:1فنجان
گشنيز:1قاشق غذاخوري
جعفري :1قاشق غذاخوري
روغن زيتون:2قاشق غذاخوري
آبليمو :1قاشق غذاخوري
پودر فلفل قرمز ونمک:به مقدار لازم
طرز تهيه:
سيب ها يا پرتقال ها را به تکه هاي کوچک تقسيم کنيد و در ظرف مناسبي بريزيد.سپس زيتون ها را خرد کرده و به آن اضافه کنيد.در پياله کوچک روغن زيتون،آبليموو فلفل ونمک را اضافه کرده هم بزنيد.روي مخلوط سيب،زيتون،گشنيز و جعفري خرد شده را اضافه کرده و سس درون پياله را به آن بيفزاييد.اين عصرانه را بايد خنک و سرد ميل کنيد.براي اين منظور آن را بري نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س