مواد لازم:
قهوه:1قاشق مرباخوري
شکر:1.5قاشق مرباخوري
آب:1فنجان
نکته:
تهيه قهوه ترک شايد کار ساده اي باشد ولي براي بهتر شدن آن بايددقت بيشتري به کار برد.براي هر نفر 1قاشق مربا خوري قهوه و1.5 قاشق مربا خوري شکر و1فنجان سرخالي قهوه خوري آب سرد در نظر مي گيريم.ممکن است به جاي آب شير مصرف کنيم بديهي است که قهوه با شير خوشمزه تر مي شود.
طرز تهيه:
قهوه و شکر و آب را در ظرف قهوه جوش مي ريزيم و خوب مخلوط مي کنيم قهوه جوش را روي حرارت ملايم مي گذاريم تا جوش آمده و کف آن بالا بيايد.نکته حساس بموقع برداشتن قهوه از روي آتش است.يعني بايد به محض اينکه کف قهوه بالا آمد قبل از اينکه چند جوش بزند قهوه را از روي آتش برداشته و اول کف قهوه را که به خامه قهوه معروف است به تساوي در فنجان ها ريخت و بعد فنجان ها را با قهوه پرنمود.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س