مواد لازم
جعفري تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوري
قارچ خردشده: 250 گرم
هويج نگيني: 1عدد متوسط
پياز نگيني شده: 1 عدد
کره: 50 گرم
آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري
پيازچه: 1 قاشق غذاخوري
ليموترش: به ميزان لازم
شير: يک ليتر
نمک، فلفل: به ميزان لازم
آب: به ميزان لازم
طرز تهيه:
شير را داخل تابه مي ريزيم و زير تابه را روشن مي کنيم و بلافاصله آرد را اضافه مي کنيم نمي گذاريم شير گرم شود تا آرد داخل آن گلوله نشود و آرد را که اضافه کرديم شروع به هم زدن مي کنيم تا زماني که آرد کاملاً در شير حل شود. بعد از حل شدن آرد، اول هويج را اضافه مي کنيم چون ديرتر از بقيه سبزيجات مي پزد. سپس پياز را اضافه مي کنيم و مواد را مخلوط مي کنيم. قارچ را اضافه مي کنيم و دوباره با مواد مخلوظ مي کنيم. آب را به مواد اضافه مي کنيم. پيازچه را اضافه مي کنيم و مخلوط مي کنيم. نصف جعفري را به مواد اضافه مي کنيم و نصف آن را براي تزئين نگه مي داريم. جعفري و پيازچه باعث خوش عطر شدن اين سوپ مي شوند. مقدار خيلي کمي نمک و فلفل سياه يا قرمز به مواد اضافه مي کنيم کره را هم به مواد اضافه مي کنيم. منتظر مي شويم وقتي آب و شير به جوش آمدند حرارت زير ظرف را کم مي کنيم. مواد را کمي هم زنيم تا همه آنها با هم مخلوط شوند. بعد از 10-15 دقيقه اين سوپ آماده است و مي پزد. کل مدت زماني که براي آماده کردن اين سوپ نياز است حدود 30 دقيقه مي باشد.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي- ش 27
/س