سالاد ماكارونى با سبزيجات پخته
-(6 Body)
|
سالاد ماكارونى با سبزيجات پخته
Visitor
623
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم 450 گرم ماكارونى پيچ- 3 قاشق غذاخورى روغن زيتون- 2 عدد هويج- يك دسته كوچك كلم بروكلى- 5/1 فنجان نخودفرنگى تازه- يك عدد فلفل قرمز يا زرد دلمه اى- دو ساقه كرفس- 4 عدد پيازچه- يك عدد گوجه فرنگى بزرگ- سه چهارم فنجان يا 75 گرم زيتون بدون هسته- يك فنجان پنير چدار يا موزارلا و يا تركيبى از هر دو- نمك و فلفل سياه به ميزان لازم. مواد لازم براى سس سالاد: 3 قاشق غذاخورى سركه - 4 قاشق غذاخورى روغن زيتون- يك قاشق غذاخورى سس خردل- يك قاشق غذاخورى كنجد- 2 قاشق چايخورى تركيبى از سبزيجات معطر تازه خرد شده مثل جعفرى، ريحان، نعنا و كمى پودر آويشن. طرز تهيه: 1- ماكارونى را در مخلوط آب و نمك در حال جوش ريخته و بگذاريد تا خوب پخته و نرم شود. براى اين منظور معمولاً حدود نيم ساعت زمان لازم است ولى به طور كلى به دستورالعمل روى جعبه مراجعه كنيد. پس از آبكشى، ماكارونى را در زير آب خنك گرفته تا مرحله پختن متوقف شود. سپس آن را به كاسه اى بزرگ منتقل كرده و 3 قاشق غذاخورى روغن زيتون را به آن اضافه كرده و طورى به هم بزنيد كه ماكارونى به روغن آغشته شود. 2- در قابلمه كوچك ديگرى هويج، كلم بروكلى و نخودفرنگى را در آب بپزيد. سپس آنها را درون آبكشى ريخته و بر روى اين مخلوط سبزيجات نيز آب سرد بريزيد. 3- كلم بروكلى و هويج ها را خرد كرده و به همراه نخودفرنگى و زيتون هاى بدون هسته به ماكارونى اضافه كنيد. گوجه فرنگى، فلفل، كرفس و پيازچه را نيز به صورت نگينى خرد كرده و به بقيه مواد بيفزاييد. 4- در ظرف ديگرى مواد سس را با هم مخلوط كرده و سپس سس حاصله را بر روى مواد سالاد بريزيد. سالاد را به صورت كامل به اين سس آغشته كرده و براى اطمينان از مزه آن كمى از آن را چشيده و با توجه به ذائقه خود در صورت نياز، نمك، فلفل، روغن زيتون و يا سركه اضافه كنيد. در پايان پنير رنده شده را بر روى سالاد ريخته و مدت 15 دقيقه صبر كنيد تا سالاد كاملاً سرد شده و سپس ميل كنيد.
|
|
|