|
پيتزاى مكزيكى
-(12 Body)
|
پيتزاى مكزيكى
Visitor
684
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم:يك قاشق سوپخورى روغن مايع، يك عدد پياز متوسط خرد شده، نيم كيلو گوشت چرخ كرده، يك دوم پيمانه سس گوجه فرنگى، يك قاشق سوپخورى آويشن تازه يا يك قاشق چايخورى پودر ارگانو، 300 گرم كنسرو ذرت، نصف پيمانه آب، 300 گرم لوبيا قرمز پخته، 2 عدد خمير پيتزاى آماده گرد به قطر 22 سانتى متر، يك عدد پياز قرمز متوسط خلال شده براى روى پيتزا، يك پيمانه پنير پيتزاى رنده شده (125 گرم)، كمى جعفرى، چند عدد گوجه فرنگى ريز گيلاسى و كمى ماست چكيده براى روى پيتزا (در صورت تمايل). نحوه پخت: روغن را در تابه اى داغ كنيد. پياز را تفت دهيد تا طلايى شود و گوشت را اضافه كنيد و خوب سرخ كنيد. سس گوجه فرنگى و پودر ارگانو يا برگ آويشن و آب را اضافه كنيد و بگذاريد بجوشد تا آب آن تبخير شود. ذرت و لوبيا را اضافه كرده مخلوط كنيد. اين مخلوط را روى خميرهاى پيتزا كه در سينى فر چرب شده قرار داده ايد بريزيد. پنير را همراه با خلال پياز قرمز روى پيتزاها بريزيد. اين پيتزا با مقدار كمى پنير تهيه شده است اما شما مى توانيد در صورت تمايل از مقدار بيشترى پنير استفاده كنيد. پيتزاها را به مدت حدود 15 تا 20 دقيقه در فر داغ بپزيد و پس از پخت خمير از فر خارج كرده در صورت تمايل با ماست چكيده، جعفرى و گوجه فرنگى سرو نماييد.
|
|
|