مواد لازم:
آرد: به ميزان لازم
آب ولرم: يک پيمانه
زردچوبه: يک قاشق مرباخوري
تخم گشنيز: يک قاشق مرباخوري
نمک: به ميزان لازم
خميرمايه: 1 قاشق مرباخوري
شکر: يک دوم قاشق مرباخوري
سياه دانه: يک قاشق مرباخوري
گل رنگ: يک قاشق غذاخوري
روغن: براي سرخ کردن
طرز تهيه:
ابتدا آب، زردجوبه، تخم گشنيز، سياه دانه، گل رنگ را مخلوط کرده و بعد خميرمايه و شکر را به همراه کمي آب ولرم مخلوط مي کنيم وقتي خمير مايه آماده شده با مواد قبلي ترکيب کرده و آرد را کم کم اضافه مي کنيم تا خميري بدست آيد که به دست نچسبد بعد خميري به صورت چانه درآورده و کنارگذاشته تا اين خميرها ورآيد بعد روغن در تابه ريخته از خميرها برداشته با وردنه باز کرده و درون روغن سرخ مي کنيم.
منبع: نشريه دانش نوين زندگي - ش 27
/س