مواد لازم:
زرد آلوي تازه بدون هسته:نيم کيلو گرم
شکر:نصف پيمانه
گلاب:نصف پيمانه
خلال بادام:نصف قاشق غذاخوري
خلال پسته:نصف قاشق غذاخوري
آب:به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا زرد آلوهاي بدون هسته را ريز خرد کرده و با مقداري کمي آب بخارپز مي کنيم به نحوي که بافت آن به طور کامل نرم شود.سپس آن را از صافي رد مي کنيم.در حالي که زرد آلو صاف شده را روي شعله کم حرارت مي دهيم به تدريج شکر و گلاب را به آن مي افزاييم تا شکر بطور کامل حل شود.سپس پيش از سردشدن پوره آن را در يک بشقاب تخت ريخته و سطح آن را صاف مي کنيم و با خلال بادام وپسته تزئين مي کنيم.اين پوره بخصوص به هنگام هواي گرم يک ميان وعده مناسب براي کودکان و ساير افراد ازجمله سالمندان است.
نکته:چنانچه زرد آلو خيلي شيرين و رسيده باشد مي توانيم از مقدار کمتري آب وشکر براي تهيه پوره استفاده کنيم.اين پوره را مي توان به محض آماده شدن مصرف کرد ويا مدتي در يخچال گذاشت تا خنک شود.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س