مواد لازم براي 8نفر:
شکر:200 گرم
آب ليموي ترش تازه:2 قاشق غذا خوري
آب آلبالو:1ليتر
وانيل: يک هشتم قاشق چايخوري
روش تهيه:
8ليوان مخصوص سرو را در يخچال قرار دهيد تا سرد شوند.شکر،آب آلبالو وآب ليمو ترش را در ظرفي روي حرارت متوسط قرار دهيد تا مواد بجوشد و شکر کاملا حل شود.آنگاه حرارت را کم کنيد تا2-3دقيقه به آرامي بجوشداجازه دهيد مواد خنک شوند.سپس در ظرف فلزي کم عمق بريزيد و به مدت3تا4ساعت در فريزر قرار دهيدتا مواد يخ بزند.وقتي که مواد کاملا يخ بست از فريزر خارج کرده و با هم مخطوط کنيدو مجددا در فريزر قرار دهيد تا دوباره يخ بزند سپس هنگام سرو با قاشق از مواد بتراشيد،درون ليوان ها را پر کنيد،با برگ نعناع تازه تزئين کنيد وفورا سرو نماييد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س