ريواس :1کيلو
شکر:1کيلو
طرز تهيه:
ابتدا ريواس هارا کاملا با آب بشوييد و با چاقو پوست آن را بکنيد و مغز داخلي آن،که کاملا از پوسته خارجي جدا کرده ايد ومغز سفيد آن را به تکه هاي کوچک 8 سانتي متري برش بزنيد.سپس ريواس هاي خرد شده را در ظرف مورد نظر بريزيد و شکر را به آن اضافه کنيد شکر وريواس را مخلوط کنيد تا کاملا ريواس ها به شکر آغشته شوند.اين مخلوط را24 ساعت بدون حرارت در ظرف و بيرون از يخچال محيطي که خيلي گرم نباشد نگه داريد و هر 6ساعت يک بار آن را هم بزنيدتا شکر کاملا به شيره و شهد تبديل شود.بعد از24ساعت شربت ريواس را از صافي رد کنيد.اگربعد از يک شبانه روز هنوز دانه هاي شکر درداخل ظرف مانده است مي توانيد آن را کمي حرارت دهيد تا به شربت تبديل شود.شربت آماده مصرف است.اين شربت در هنگام استفاده بايد با آب رقيق و در يخچال نگهداري شود.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س