پر کردن يخچال کارکرد آن را مختل ميکند
-(2 Body)
|
پر کردن يخچال کارکرد آن را مختل ميکند
Visitor
634
Category:
دنياي فن آوري
متخصصان انجمن تغذيه روسيه معتقدند زمان ماندگاري مواد فاسد شدني و بسياري از ميوهها و سبزيها در درجات مختلف دماي يخچال متفاوت است. سلامت: متخصصان انجمن تغذيه روسيه معتقدند زمان ماندگاري مواد فاسد شدني و بسياري از ميوهها و سبزيها در درجات مختلف دماي يخچال متفاوت است. به گزارش اي بي سي هلث، به گفته اين متخصصان، ماندگاري مواد غذايي، سبزيها، ميوهها و در کل بيشتر مواد غذايي در صفر درجه سانتيگراد، دو هفته؛ در پنج درجه سانتيگراد، يک هفته و در دماي 22 درجه سانتيگراد (درجه حرارت معمولي اتاق) 3 تا 5 ساعت است. دماي سردترين قسمت يخچال که محل نگهداري غذاهاي پخته سرد مانند انواع پيراشکي، غذاهاي آماده مصرف، گوشت و مرغ پخته، لبنيات، سوسيس و کالباس، غذاهاي خانگي مانند انواع خورشتها، گوشت و ماهي و مرغ تميز شده، در ظروف در بسته است بايد بين صفر تا پنج درجه سانتيگراد باشد. در قسمتهاي خنک يخچال که دمايي بالاتر از اين دما دارد، ميتوان آبميوه، انواع سس، تخممرغ، شيشههاي مربا، آبليمو، شکلات و موادي اين چنيني را قرار داد. در عين حال، اين متخصصان توصيه ميکنند برخلاف فريزر که در صورت پر بودن بهتر کار ميکند، يخچال نبايد بيش از حد پر شود چون در اين صورت جريان هواي خنک که مانع از فاسد شدن مواد غذايي ميشود، متوقف خواهد شد. براي اندازهگيري ميزان دماي يخچال هم نبايد از دماسنج جيوهاي استفاده کرد چون ممکن است بر اثر شکستن، مواد غذايي را آلوده کند. براي اندازهگيري دماي يخچال بايد از دماسنج مناسب يخچال استفاده کرد.
|
|
|