? مواد لازم
يک عدد فلفل قرمز تند کوچک،
يک پيمانه چيپس تورتيلا،
نصف پيمانه ذرت پخته شده و يا کنسروشده،
دو عدد بال مرغ بدون پوست،
مقداري تره فرنگي خردشده،
يک قاشق غذاخوري آب ليموي تازه،
دو حبه سير له شده،
نصف قاشق چايخوري گشنيز،
مقداري گوجه فرهنگي خردشده،
نمک و فلفل به ميزان لازم.
? طرز تهيه
در يک ظرف دو پيمانه و نيم آب را بجوشانيد. مرغ، سير، فلفل قرمز و نيمي از تره فرنگي را به آن اضافه کرده با نمک و فلفل مزه دار کنيد در ظرف را بگذاريد. شعله گاز را کم کنيد تا به ملايمت و آرامي بپزد. پس از پخته و خنک شدن، مرغ را ريز ريز کنيد گوجه فرنگي و ذرت را به آن اضافه کنيد تا حدود سه دقيقه بپزد حال آب ليمو و نيمي از چيپس را اضافه کنيد تا مخلوط شوند. اگر مي خواهيد سوپ رقيق تري داشته باشيد از ابتدا آب بيشتري استفاده کنيد. سوپ را مي توانيد با تره فرنگي و چيپس تزئين کنيد.
منبع: www.vista.ir /ع