? مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
? عدس 100 گرم
? شير: نيم ليتر
? آرد: يک قاشق غذاخوري
? پياز يک عدد متوسط
? خامه: 100 گرم، کره: 50 گرم
? آب مرغ: دو ليوان
? نمک و فلفل: به مقدار کافي
? جعفري خرد شده: به ميزان لازم
? طرز تهيه:
ابتدا عدس را پخته به طوري که آب عدس کاملا کشيده شود، بعد از سرد شدن عدس پخته شده را سرخ مي کنيم، پياز را در ظرف جداگانه با کره تفت داده، آرد را به آن اضافه مي کنيم و هر دو را تفت مي دهيم، سپس به آرامي آب مرغ و شير و در نهايت عدس را به آن اضافه کرده و حرارت مي دهيم.بعد از چند دقيقه که جوش آمد، نمک، فلفل و آبليمو را اضافه کرده و حرارت را کم مي کنيم تا سوپ جا بيفتد.هنگام سرو غذا با خامه و جعفري آن را تزئين مي کنيم.
منبع:www.vista.ir /ع