(براي دوستداران تندي)
مواد لازم :
- 2/1 کيلو بادمجان دراز ريز
- روغن براي سرخ کردن
- 1 قاشق غذاخوري گي (کره مايع هندوستان)
- 2 پياز (ورقهشده)
- 1 سير کوچک
- 1 قاشق مرباخوري زيره سبز
- 1 قاشق مرباخوري شنبليله
- 4 برگ کاري
- نمک و فلفل دانهاي به مقدار لازم
- 1 قاشق مرباخوري پودر فلفلقرمز
- 1 قاشق مرباخوري زردچوبه
- 2 عدد قرص مرغ مگي
- 4 گوجهفرنگي (ورقهشده)
- آب براي سس
- 2/1و1 قاشق مرباخوري سرکه
طرز تهيه :
1 بادمجانها را از وسط به دو نيم کنيد.
2 آنها را در روغن، اما نه به مدت خيلي طولاني، سرخ کنيد. دربياوريد و کنار بگذاريد.
3 مقداري گي در ماهيتابه بريزيد، بعد پياز، سير، زيره سبز، شنبليله، برگ کاري، نمک، فلفل سياه، پودر فلفلقرمز، زردچوبه را اضافه کنيد.
4 3ـ2 دقيقه سرخ کنيد، بعد بادمجانها، قرصهاي مرغ مگي، و گوجهفرنگيها را اضافه کنيد.
5 کمي آب بيافزاييد تا سس آن درست شود.
6 بگذاريد 15ـ10 دقيقه قل بزند.
7 سرکه را اضافه کنيد و پيش از کشيدن گرم کنيد.
منبع:سايت اسرار مگي دات کام/خ