مواد لازم:
کمپوت سيب: 2فنجان
آب ليمو:2قاشق غذا خوري
پودر دارچين:نصف قاشق چايخوري
جوز هندي:يک هشتم چايخوري
کشمش:ربع فنجان
آرد سفيد:1فنجان
فنجان شکر:سه چهارم
بکينگ پودر:1قاشق چايخوري
جوش شيرين:يک چهارم قاشق چايخوري
شير:نصف فنجان
کره:2قاشق غذاخوري
وانيل:2قاشق چايخوري
گردوي خردشده:نصف فنجان
بستني کارامل:سه چهارم فنجان
آب: نصف فنجان
کره:1قاشق غذاخوري
زمان تهيه:50دقيقه
طرز تهيه:
فر را از قبل با درجه حرارت 175 درجه سانتيگراد گرم کنيد سيني فر را چرب کرده و سيب ها را ته ظرف بچينيد سپس آبليموو دارچين وجوز هندي و کشمش را روي آن بپاشيد.در ظرف ديگري آرد،شکر،بکينگ پودرو جوش شيرين را با هم مخلوط کرده و شير ودو قاشق غذاخوري کره و وانيل و گردو را به آن افزوده و سپس روي کشمش ها بريزيد.بستني کارامل،آب ويک قاشق کره را با هم مخلوط کرده و بجوشانيد سپس آن را روي خمير بريزيد.سيني را به مدت35دقيقه درون فرقرار دهيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س