مواد لازم براي 8نفر:
نان تخم مرغي خرد شده:8فنجان
خرماي خرد شده:1فنجان
کره:سه چهارم فنجان
تخم مرغ زرد شده :6عدد
شير:3فنجان
شکر:يک سوم فنجان
وانيل:1قاشق غذاخوري
دارچين وجوز هندي:هر کدام ربع قاشق چايخوري
فندق خرد شده:2قاشق غذا خوري
پودر شکر:2فنجان
شير:2قاشق غذاخوري
وانيل:ربع قاشق چايخوري
طرز تهيه:
فر را از قبل با درجه حرارت175درجه سانتيگراد گرم کرده و ته سيني فررا چرب کنيد.در کاسه بزرگي نان وخرما را مخلوط کرده و کناري بگذاريد.کره را در ظرفي ريخته و روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شود.سپس يک چهارم فنجان از آن جدا کنيد.تخم مرغ،شير،شکر،وانيل،جوزهندي و دارچين را به کره اضافه کرده وخوب مخلوط کنيد.سپس آنرا روي مخلوط نان وخرما ريخته و سپس آنرا به مدت40الي 45دقيقه درون فر قرار دهيد و پس ازخنک شدن فندق را روي آن بريزيد.در کاسه کوچکي،کره،پودر شکر،2قاشق شير وربع قاشق چايخوري وانيل را با هم مخلوط کرده و روي پودينگ بريزيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س