مواد لازم:
موز: 1عدد
گلابي: 1عدد
ماست کم چرب: يک فنجان ونيم
عسل: يک چهارم فنجان
وانيل: 2قاشق مربا خوري
طرز تهيه:
در يک قابلمه کوچک آب ريخته و آن را بجوشانيد تا زماني که آب به جوش آيددر ظرفي ديگر آب و يخ بريزيد پس از اينکه آب بجوش آمد گلابي را در آب جوش انداخته و پس از چند ثانيه آن را خارج ساخته و داخل ظرف آب و يخ قرار دهيد.پس از گذشت2دقيقه پوست گلابي را کنده و آن را بهقطعات کوچک تقسيم کنيد و به همراه موز که از قبل آن را قطعه قطعه کرده ايد در يک ظرف پلاستيکي ريخته وبه مدت 8ساعت در فريزر قرار دهيد ماست وعسل و وانيل را در مخلوط کن ريخته وصبر کنيد تا بخوبي با يکديگر مخلوط شوند.قطعات ميوه را به مواد درون مخلوط کن اضافه کرده تا مواد با يکديگر مخلوط شوند.سپس آن را به مدت 3ساعت در يخچال قرار دهيد و بعد از آن ميل کنيد.
منبع:نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
/س