جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مسقطي کاسه اي
-(2 Body) 
مسقطي کاسه اي
Visitor 688
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

نشاسته:200گرم
شکر:400گرم
آب: يک ونيم ليتر
گلاب: نصف فنجان
روغن :100گرم
خلال بادام:100گرم

طرز تهيه:

نشاسته را در 6تا7پيمانه آب سرد حل واز صافي رد مي کنيم ودر ظرف لعابي تميزي مي ريزيم و ظرف را روي حرارت ملايم مي گذاريم ومرتب هم مي زنيم تا مايه جوش آيد و کمي غليظ شود بعد شکر و گلاب را اضافه مي کنيم و خلال بادام را مي شوييم و داخل مي ريزيم سپس روغن را داغ و به مايه اضافه مي کنيم و مسقطي را بهم مي زنيم تا تمام موارد مخلوط وغليظ شود مايه را در پياله هاي کوچک بلوري مي ريزيم و روي آنرا با کمي پسته چرخ کرده تزئين مي کنيم.ممکن است به جاي 100گرم روغن 150گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود.ممکن است نشاسته کمي ترش باشد در اينصورت بايد مقداري آب سرد روي نشاسته ريخت و مخلوط نمود بعد از رسوب شدن نشاسته ،آب آن راخالي کرده و بعد آب منظور شده را با آن مخلوط نمود.در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر براي 4تا 6 نفر کافيست.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image