مواد لازم:
نشاسته:200گرم
شکر:400گرم
آب: يک ونيم ليتر
گلاب: نصف فنجان
روغن :100گرم
خلال بادام:100گرم
طرز تهيه:
نشاسته را در 6تا7پيمانه آب سرد حل واز صافي رد مي کنيم ودر ظرف لعابي تميزي مي ريزيم و ظرف را روي حرارت ملايم مي گذاريم ومرتب هم مي زنيم تا مايه جوش آيد و کمي غليظ شود بعد شکر و گلاب را اضافه مي کنيم و خلال بادام را مي شوييم و داخل مي ريزيم سپس روغن را داغ و به مايه اضافه مي کنيم و مسقطي را بهم مي زنيم تا تمام موارد مخلوط وغليظ شود مايه را در پياله هاي کوچک بلوري مي ريزيم و روي آنرا با کمي پسته چرخ کرده تزئين مي کنيم.ممکن است به جاي 100گرم روغن 150گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود.ممکن است نشاسته کمي ترش باشد در اينصورت بايد مقداري آب سرد روي نشاسته ريخت و مخلوط نمود بعد از رسوب شدن نشاسته ،آب آن راخالي کرده و بعد آب منظور شده را با آن مخلوط نمود.در صورت رعايت مقادير مواد اوليه اين دسر براي 4تا 6 نفر کافيست.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ