مواد لازم:
شکر:50گرم
توت فرنگي:10عدد
خامه2:قاشق غذا خوري
بستني وانيلي:3اسکوپ
توت فرنگي خرد شده: به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا شکر را به همراه توت فرنگي داخل آسياب کن ريخته چرخ کرده و به آن خامه را اضافه مي کنيم تا کاملا پوره شود.سپس بستني را در ليوان ريخته و با ته قاشق صاف کرده ويک لايه سس توت فرنگي روي آن داده و دوباره بستني اضافه کرده تا ليوان پر شود سپس با سس توت فرنگي وتوت فرنگي خرد شده به صورت آبشار سطح آن را تزئين وسرو مي کنيم.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ