|
چيزبرگر
-(7 Body)
|
چيزبرگر
Visitor
703
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم: 750 گرم گوشت چرخ كرده،يك پيمانه پودر سوخارى،دو قاشق سوپخورى جعفرى خرد شده،دو قاشق سوپخورى رب گوجه فرنگى ، يك چهارم پيمانه سس مايونز،روغن به مقدار كافى براى سرخ كردن برگرها 4، ورقه پنير موزارلا4، عدد نان همبرگرى،يك عدد پياز قرمز، نازك حلقه شده،گوجه فرنگى و كاهو براى سرو همبرگر،نمك و فلفل به اندازه كافى. مواد لازم: گوشت، نمك و فلفل، پودر سوخارى، جعفرى و 5/1 قاشق سوپخورى از رب گوجه فرنگى را در ظرف گودى مخلوط كنيد و چند دقيقه ورز دهيد. سپس به صورت 4 گلوله هم اندازه درآوريد و در دست به آن شكل همبرگرى گرد و تخت بدهيد. روغن را در تابه نچسبى داغ كنيد و برگرها را در آن سرخ كنيد تا هر دو طرف آنها خوب برشته شود. نان ها را از وسط بريده خمير اضافى داخل نان را خالى كنيد. مايونز را با باقى مانده رب گوجه فرنگى مخلوط كنيد. كاهو و پياز را روى نيمه زيرين نان ها قرار دهيد، مقدارى مايونز روى آن بريزيد، يك برگر در آن قرار دهيد و يك لايه پنير بر روى هر يك از برگرها بگذاريد. در آخر گوجه فرنگى را افزوده و برگرها را چند دقيقه در فر يا گريل يا مايكروفر بگذاريد تا پنير ذوب شود و سرو كنيد.
|
|
|