مواد لازم:
نسکافه:1قاشق غذاخوري
شير:500ميلي ليتر
شکر:1/3پيمانه
شکلات تخته اي : 225 گرم
پودر وانيل:1/2قاشق چايخوري
زرده تخم مرغ:7عدد
خامه زده شده :براي تزئين
طرز تهيه:
1-فر را در دماي300 درجه فارنهايت گرم کرده و 8عدد فنجان با گنجايش 125 ميلي ليتر در سيني فر بچينيد.
-2نسکافه را در ظرفي بريزيد سپس شير وشکر را اضافه کرده و روي حرارت قرار دهيد تا شکر حل شود.
3-شکلات رنده شده رااضافه کرده خوب هم بزنيد تا شکلات حل شود از روي حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنيد تا يکدست شود.
4-کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه کنيد.
5-مخلوط را داخل فنجان ها ريخته و فنجان ها را در سيني فر قرار دهيد داخل سيني فر را آبجوش بريزيد تا نصف سطح بيروني فنجان ها را آب بگيرد و به مدت 30-35دقيقه بپزيد تا کرم آماده شود به طوري که اگر کارد را داخل آن فرو کرده وبيرون آوريد.چيزي به چاقو نچسبد سپس بگذاريد خنک شود و بعد روي آن را با خامه زده شده تزئين کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ