مواد لازم:
مغز فندق نرم شده: 200گرم
شکلات خام:200گرم
شکلات مايع نوتيلا:2قاشق سوپخوري
کره:50گرم
مغز فندق کامل :به مقدار لازم
طرز تهيه:
1-کره،شکلات خام را روي حرارت ذوب کرده و با هم مخلوط کنيد.
2-مغز فندق نرم شده را به مواد اضافه کرده هم بزنيد.
3-دو قاشق سوپخوري شکلات مايع نوتيلا را به مواد اضافه کنيد و مواد را با قاشق چوبي هم بزنيد.
4-کمي ازمواد را برداشته و با يک قاشق مرباخوري در قالب هاي مخصوص شکلات بريزيد سپس وسط هر کدام از شکلات ها را يک فندق کامل بگذاريد.طوريکه روي فندق هم با شکلات پوشيده شود.
5-سپس قالب ها را در يخچال گذاشته تا شکلات ها ببندد.
6-بعد از اينکه شکلات ها سفت شدند آنها را از قالب خارج کرده و در کاغذ هاي مخصوص شکلات بگذاريد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ