مواد مورد نياز:
آب کمپوت آناناس: 160ميلي ليتر
ژلاتين: 2گرم
عسل40:گرم
شربت قوام آمده توت فرنگي:50ميلي ليتر
آب: 320ميلي ليتر
پودر نارگيل: مقداري
نحوه تهيه:
ورق ژلاتين را در مقداري آب خيس کنيد شربت قوام آمده و آب کمپوت آناناس آب و پودر نارگيل را مخلوط نموده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا حدي داغ شود.سپس شعله را خاموش کنيد ورق ژلاتين را از آب بيرون آوريد و به همراه اسانس به شربت توت فرنگي اضافه کنيد.مواد را هم بزنيد تا ورق ژلاتين در شربت توت فرنگي حل شود.پس از آماده شدن شربت را در يخچال قرار دهيد تا کاملا خنک شود.قبل از ريختن شربت در گيلاس مورد نظر لبه ليوان را به مقداري عسل آغشته کنيد.سپس آن را در پودر نارگيل بزنيد.پس از آن شربت را در داخل ليوان بريزيد به طوري که به لبه ليوان برخورد نداشته باشد.
پيشنهاد:چند تکه يخ يا يخ خرد شده را در گيلاس ها بريزيد.سپس شربت توت فرنگي را درون گيلاس بريزيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ