مواد لازم:
تخم مرغ:3عدد
پنير ماسکار پونه:1-1/2پيمانه معادل 390گرم
وانيل شکري :يک چهارم قاشق چايخوري
شکر:يک سوم پيمانه
قهوه غليظ:يک چهارم پيمانه
شير:يک چهارم پيمانه
کيک انگشتي:18عدد
شکلات تخته اي تلخ و شيرين:مقداري براي تزئين
پودر کاکائو :مقداري
طرز تهيه:
1-زرده و سفيده تخم مرغ را جدا نموده پنير ماسکار پونه وانيل زرده تخم مرغ رادر کاسه اي ريخته با همزن برقي هم بزنيد تا يکدست شود.
2-سفيده تخم مرغ را در کاسه تميز ريخته با همزن برقي بزنيد تا کف کند سپس شکر را اضافه کرده با همزن برقي بزنيد تا سفت شود بطوريکه جاي همزن روي سفيده محو نشود.سپس سفيده تخم مرغ را به مواد فوق الذکر اضافه نموده و مخلوط نماييد.
3-کيک اسفنجي را به اندازه هاي 5سانت به قطر يک سانت برش داده و بدين ترتيب کيک انگشتي تهيه مي شود.سپس قهوه غليظ وشير را در ظرفي ريخته با هم مخلوط کنيد و کيک ها را براي يک لحظه در آن بغلطانيد.
4-چند قاشق از مواد آماده شده شماره دو در ظرف مورد نظر ريخته روي آن تعدادي از کيک هاي انگشتي را قرار داده مجددا مايه آماده را ريخته و روي آن کيک قرار داده به همين ترتيب ادامه داده در مرحله آخر با مايه شماره دو روي آن را پوشانده و مقداري شکلات تخته اي رنده نموده و روي تراماسو بپاشيد سپس مقداري کاکائو روي آن الک کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ