مواد لازم:
توت فرنگي له شده :1ليوان پر
خاکه قند :50 گرم
شير :يک و نيم ليوان معمولي
وانيل :نصف قاشق چايخوري
زرده تخم مرغ :3عدد
طرز تهيه:
شير را کمي بجوشانيدبعد شکر ووانيل وزرده تخم مرغ را اضافه کرده وهم مي زنيم بعد از صافي رد کرده روي آتش ملايم بگذاريد سفت که شد به طوري که به قاشق بچسبد مايه حاضر است بعد در ظرف مناسب بريزيد وبه مدت يک ساعت در فريزر قرار دهيد کمي سفت شدبا هم زن دستي هم بزنيد وتوت فرنگي را به آن اضافه کنيد بستني آماده است .براي نگهداري بستني در فريزر بايد بستني را در ظرف آلومينيومي يا ليوان هاي بستني بريزيد سر ظرف را بايد در يک سانتي متر خالي گذاشت ودرظرف را محکم بايد بست وموقع مصرف 10دقيقه قبل از مصرف از فريزر خارج کرده تا آماده سرو شود.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27/خ