جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر شکلات قهوه
-(4 Body) 
دسر شکلات قهوه
Visitor 621
Category: دنياي فن آوري
پودر قهوه فوري: نصف قاشق چايخوري
آب گرم: يک و يک چهارم قاشق چايخوري
شکر:يک و دو سوم فنجان
آرد سفيد:دو سوم فنجان
پودر کاکائو:يک چهارم فنجان
بکينگ پودر:سه چهارم قاشق چايخوري
نمک: به مقدار لازم
شکلات تخته اي خرد شده تلخ: 42گرم
روغن مايع :2قاشق غذاخوري به اضافه 2قاشق چايخوري
کره:1قاشق چايخوري
شربت :2قاشق غذاخوري
وانيل :2 قاشق چايخوري
تخم مرغ بزرگ :2عدد

طرز تهيه:

فر را از قبل با درجه حرارت 175درجه سانتي گراد گرم کنيد.ته سيني فر را با فويل پوشانده و روي آن را چرب کنيد.آب و قهوه را در يک فنجان با هم مخلوط کنيد تا قهوه به خوبي در آن حل شود.سپس شکر،آرد،پودر کاکائو،بکينگ پودر و نمک را در يک کاسه الک کنيد.شکلات و کره را روي حرارت قرار دهيد تا ذوب شوند.سپس شربت،وانيل قهوه را با آن مخلوط کنيد.سپس سفيده هاي تخم مرغ را در آن ريخته و هم بزنيد.مواد خشک را به آن افزوده و خوب مخلوط کنيد.سپس خمير حاصله را به صورت يکنواخت کف سيني فر و روي فويل پهن کنيد.سيني را به مدت 21الي25دقيقه درون فر قرار دهيد و پس از خارج کردن از فر بگذاريد به مدت يک ربع خنک شود.سپس خمير از فويل جدا کرده و کناري بگذاريدتا کاملا سرد شود.در آخر آن را به12 تکه تقسيم کنيد.
منبع: نشريه ادب و انديشه ،شماره 27
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image