مواد لازم:
برنج پخته/ 2 پيمانه
پياز /1 عدد
گوجه فرنگي /1 عدد
سينه مرغ /250 گرم
پيازچه /2 شاخه
ريحان تازه خرد شده/ 1 قاشق غذاخوري
فلفل تيز تازه /1 عدد
ليمو ترش تازه/ 1 عدد
کره يا روغن /به ميزان لازم
فلفل دلمه اي رنگي /2 قاشق غذاخوري خرد شده
چگونگي تهيه:
ابتدا پياز را با روغن يا کره تفت داده بعد سينه مرغ خرد شده را اضافه کرده و بعد گوجه فرنگي خرد شده، پيازچه خرد شده فلفل تند خرد شده فلفل دلمه رنگي خرد شده را به ترتيب اضافه کرده و نمک و فلفل و ادويه جات اضافه شود. و در آخر برنج پخته شده اضافه شود و ريحان خرد شده براي تزيين و ليمو ترش غذا آماده است.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ