مواد لازم:
فيله مرغ/ 500 گرم
برنج/ 4 ليوان
فلفل دلمه اي قرمز و زرد و سبز از هر کدام/ 1 عدد
پياز سرخ شده/5 قاشق غذاخوري
قارچ /300 گرم
سير/ 3 حبه
زنجبيل/ 1/5 قاشق غذاخوري
پودر کاري/ 1 قاشق چايخوري
زعفران آب کرده /2 قاشق غذاخوري
چگونگي تهيه:
ابتدا برنج را آبکش کرده و کنار مي گذاريم. داخل ماهي تابه 2 قاشق روغن ريخته (کره) سپس فيله ها را نمک و فلفل زده و در روغن تفت مي دهيم تا سفيد شود سپس سير له شده را افزوده و بعد از آن زنجبيل و پودر کاري را مي افزائيم و مدت 1 دقيقه تفت مي دهيم سپس پياز سرخ شده را به همراه قارچ تفت داده شده را افزوده و به مدت 1 دقيقه تفت داده و در آخر فلفل دلمه اي ها را به همراه زعفران آب کرده اضافه کرده به مدت 3 دقيقه تفت مي دهيم 3/04 از برنج را در قابلمه ريخته و 5 قاشق از مواد را روي برنج ريخته و بقيه برنج را روي مواد مي ريزيم و روي حرارت مي گذاريم، وقتي بخار کرد روي در قابلمه دم کني مي گذاريم بعد از آماده شدن برنج را در ديس کشيده و بقيه مواد را روي برنج مي ريزيم اگر دوست داشتيم در آخر روي پلو را مقداري روغن مي دهيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ