مواد لازم:
ماکاراني (پاستا)/ 1 بسته
گوجه فرنگي/ 3 تا 4 عدد
ليمو ترش/ 1 عدد
خامه/ 100 گرم
روغن/ 1/2 پيمانه
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
چگونگي تهيه:
در يک قابلمه مقداري آب را به جوش آوريد و بعد پاستاها را اضافه کنيد و نمک را به اندازه اضافه کنيد. بعد آبکش کنيد و زير آب سرد نگيريد بعد در يک قابلمه مناسب کمي روغن بريزيد و روي حرارت بگذاريد پاستاهاي آبکش شده درونش بريزيد و يک تفت دهيد بعد در ماهي تابه ديگر گوجه فرنگي ها را نگيني خرد کنيدو با کمي کره يا روغن تفت دهيد و از حرارت برداريد و خامه را اضافه کنيد و بعد پاستا را در ظرف مورد نظر بريزيد و از سس آماده شده بريزيد و گرم سرو نمائيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ