مواد لازم:
پنير فيلا فيلا/ 350 گرم
ارگانوا/ 1 قاشق چايخوري
زيتون سياه/ 4 عدد
کدو/ 3 عدد
روغن مايع/ مقداري
پياز/ 1 عدد
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
خمير طبق اندازه
گوجه فرنگي 3 عدد
سس گوجه فرنگي/ مقداري
کرفس/ 2 ساقه
طرز تهيه:
خمير را تهيه مي کنيم. پياز را پوست گرفته، شسته و ريزخرد مي کنيم و در کمي روغن تفت مي دهيم به طوري که پياز شفاف بماند. قسمت ترد و لطيف کرفس را انتخاب نموده، برگهاي کرفس را جدا کرده، بندهاي آنرا بيرون مي کشيم و ريز خرد مي کنيم. کدو را نيز خرد مي کنيم گوجه فرنگي را شوک حرارتي داده (يک لحظه در آب جوش و بلافاصله در آب سرد) پوست آنرا مي گيريم و قسمت سفت سر آنرا جدا مي کنيم. دانه هاي گوجه فرنگي را بيرون آورده و فيله گوجه فرنگي را ريز خرد مي کنيم کمي نمک و فلفل مي زنيم. هسته زيتون ها را بيرون آورده و بعد آنرا خرد مي کنيم. خمير را در آن پهن مي کنيم. سپس با چنگال سوراخهايي روي خمير ايجاد مي کنيم. مقداري سس گوجه فرنگي با قلم مو روي خمير ماليده، پنير فيلا فيلا را رنده کرده، نيمي از آن را روي خمير مي پاشيم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم نموده، ابتدا ظرف پيتزا را 10 دقيقه کف فر قرار داده سپس به طبقه وسط فر انتقال داده تا به مدت 20 دقيقه بماند. سپس از فر بيرون آورده و مابقي پنير رنده شده روي آن بريزيد و به مدت 5 تا 8 دقيقه ديگر آنرا در فر قرار بدهيد.
منبع:205 دستور آشپزي/ شماره 21
/س