جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرباي گريپ فورت
-(4 Body) 
مرباي گريپ فورت
Visitor 580
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

شکر/ 1 کيلو
گريپ فورت/ 1 کيلو

چگونگي تهيه:

سعي کنيد گريپ فوروت پوستش سالم و بدون لک باشدو هر گريپ فوروت را به چهار قسمت تقسيم مي کنيد بعد از جدا کردن پوست گريپ فوروت به سليقه هر شخص قالب بزنيد و چون پوست گريپ فوروت تلخ مي باشد جهت گرفتن تلخي آن را بايد روي پوست را با رنده آشپزخانه شماره 2 رنده کنيم تا جائي که به سفيد لايه داخلي برسد. بعدا به مدت 24 ساعت در آب سرد خيس نگه مي داريم و بعدا تقريبا به تعداد 3 يا 5 بار تلخي آن را با جوشاندن ملايم آن را مي گيريم. بعدا شهد شکر که 2 پيمانه آب و يک پيمانه شکر آماده مي کنيم و سپس گريپ فوروت تلخي گرفته و آب آنرا کلا بگيريد بعدا در شهد مي ريزيد و به مدت 2 دقيقه قوام بيايد و در آخر کار يک دو قطره از آب گريپ فوروت به آن اضافه كنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image