مواد لازم:
شکر/ 1 کيلو
گريپ فورت/ 1 کيلو
چگونگي تهيه:
سعي کنيد گريپ فوروت پوستش سالم و بدون لک باشدو هر گريپ فوروت را به چهار قسمت تقسيم مي کنيد بعد از جدا کردن پوست گريپ فوروت به سليقه هر شخص قالب بزنيد و چون پوست گريپ فوروت تلخ مي باشد جهت گرفتن تلخي آن را بايد روي پوست را با رنده آشپزخانه شماره 2 رنده کنيم تا جائي که به سفيد لايه داخلي برسد. بعدا به مدت 24 ساعت در آب سرد خيس نگه مي داريم و بعدا تقريبا به تعداد 3 يا 5 بار تلخي آن را با جوشاندن ملايم آن را مي گيريم. بعدا شهد شکر که 2 پيمانه آب و يک پيمانه شکر آماده مي کنيم و سپس گريپ فوروت تلخي گرفته و آب آنرا کلا بگيريد بعدا در شهد مي ريزيد و به مدت 2 دقيقه قوام بيايد و در آخر کار يک دو قطره از آب گريپ فوروت به آن اضافه كنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ