مواد لازم:
پودر قند/ 1 قاشق غذا خوري
طرز تهيه:
پشت کاسه يا ملاقه فلزي و صافي مثل کاسه استيل را چرب کرده و پودر قند را در ظرف ديگري روي حرارت ملايم بگذاريد تا پودر قند آب شود و کمي رنگ طلايي به خود بگيرد وقتي تبديل به کارامل شد با يک قاشق از آن برداريد و در پشت کاسه اي که چرب شده بود خطوطي در هم و مشبک بريزيد و بعد از چند دقيقه به آرامي آن را از ظرف جدا کنيد و کاملا با احتياط اين کار را انجام دهيد چون شکننده و ترد است و اگر دقت نکنيد مي شکند. البته اگر هم چنين اتفاقي افتاد دوباره از اول آن را در ظرف بريزيد و روي حرارت خيلي کم آن را مجددا آب کنيد و از اول همان کار را تکرار کنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ