جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نکات عمومي بانوان
-(2 Body) 
نکات عمومي بانوان
Visitor 645
Category: دنياي فن آوري

پرده هاي سفيد :

براي اينكه پرده هاي توري و سفيد را بشوييد بهتر است از سفيد كننده ها استفاده نكنيد . اين باعث مي شود تا آنها كدر شوند . بهترين راه اين است كه كمي جوش شيرين را به پودر لباسشويي اضافه كنيد تا پرده اي سفيد داشته باشيد و اگر مدت زمان زيادي مي گذرد كه پرده هايتان را نشسته ايد قبل از اينكه آنها را با پودر شست و شو دهيد ، آن را با آب بشوييد تا خاك آن گرفته شود و پرده هايتان چرك مرده نشود .

خوشبو کردن هوا

براي اين که هواي داخل خانه را خوشبو، معطر و با طراوت کنيد، کافي است چند برش از مرکبات را در يک کتري آب جوش بريزيد و اجازه دهيد تا به آرامي بجوشد و فضاي خانه را خوشبو و معطر کند.اين خوشبو کننده طبيعي علاوه بر حفظ محيط زيست براي سلامتي نيز مفيد است

توصيه هاي زماني براي نگهداري مواد غذايي در يخچال و فريزر

شير تازه: در يخچال 5 تا 7 روز
شير بسته بندي باز شده: در يخچال 2 تا 3 روز
خامه چربي گرفته شده: در يخچال 10 روز
خامه چرب: در يخچال 1 روز
خامه ترش شده : در يخچال 4 هفته
ماست : در يخچال 7 روز
پنير : در يخچال 6-12 هفته ، در فريزر 6 تا 12 ماه
کره : در يخچال 2 هفته – در فريزر 9 ماه
بستني: در فريزر2 ماه
تخم مرغ تازه با پوست: در يخچال 3 هفته
تخم مرغ آب پز سفت: در يخچال 1 هفته
گوشت گوساله (استيک) : در يخچال 3 تا 5 روز ، در فريزر: 6 تا 12 ماه
مرغ – بوقلمون تکه شده : در يخچال 1 تا 2 روز ، در فريزر:9 تا 12 ماه
مرغ – بوقلمون درسته: در يخچال 1 تا 2 روز ، در فريزر: 1 هفته
گوشت اردک يا غاز: در يخچال 1 تا 2 روز ، در فريزر : 6 ماه
دل و جگر مرغ: در يخچال 1 تا 2 روز ، در فريزر:3 – 4 ماه
گوشت پخته شده : در يخچال 1 – 2 روز ، در فريزر: 3-4 ماه
گوشت گوسفند کباب شده يا خردشده: دريخچال 3-5 روز، در فريزر:6 تا 9 ماه
سوسيس: در يخچال 1 تا 2 روز ، در فريزر: 3 تا4 ماه
سوسيس دودي: در يخچال: 7 روز ، در فريزر: 1تا2 ماه
انواع گوشت (دل ، جگر، زبان): در يخچال 1تا2 روز ، در فريزر: 3-4 ماه
گوشت ماهي کم چرب: در يخچال 1تا2 روز ، در فريزر: 4-6 ماه
گوشت پرچرب (ماهي آزاد): در يخچال 1تا2 روز، در فريزر: 2-3 ماه
فيله ماهي: در فريزر: 18 ماه
سيب: در يخچال 1ماه ، در فريزر: 8-12 ماه
زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابي و آلو: در يخچال 3-5 روز ، در فريزر:8-12 ماه
آوکادو: در يخچال 3-5 روز ، در فريزر: 8-12 ماه
موز و بارهنگ : در فريزر: 8-12 ماه
گيلاس: در يخچال 2-3 روز، در فريزر: 8-12 ماه
پرتقال، ليموها ، گريپ فروت: در يخچال 2 هفته ، در فريزر: 4-6 ماه
کيوي : در يخچال 3تا 5 روز، در فريزر: 4-6 ماه
انبه: در فريزر: 8-12 ماه
خربزه، هندوانه ، طالبي : در يخچال : 1 هفته، در فريزر: 8-12 ماه
آناناس: در يخچال 2-3 روز ، در فريزر: 4-6 ماه
کنگر فرنگي: در يخچال 1 هفته
مارچوبه: در يخچال 2-3 روز، درفريزر: 8-12 ماه
چغندر، هويج، کلم بروکلي، لوبياها و کدوتنبل: در يخچال 3-5 روز ، در فريزر: 8-12 ماه
گل کلم: در يخچال 1 هفته ، در فريزر: 8-12 ماه
جعفري: در يخچال 2-3 روز
ذرت: در فريزر: 8-12 ماه
پيازچه: در يخچال 3-5 روز
کرفس: در يخچال 1 هفته ، در فريزر: 8-12 ماه
اسفناج ، خردل : در يخچال 3-5 روز، در فريزر: 8-12 ماه
کاهو: در يخچال 1 هفته
قارچ ها و باميه: در يخچال 1-2 روز ، در فريزر: 8-12 ماه
ترب و تربچه: در يخچال 2 هفته
کدو: در فريزر: 8-12 ماه
نان : در فريزر: 6-12 ماه
کيک صبحانه، کلوچه: در فريزر: 2-4 ماه
پن کيک(نوعي کلوچه): در فريزر: 1-2 ماه
خمير پخته نشده : در يخچال 2-3 روز ، در فريزر: 6 ماه
کيک اسفنجي: در فريزر: 4-6 ماه
پنير: در يخچال 3-7 روز ، در فريزر: 4-6 ماه
شيريني دانمارکي: در فريزر: 3ماه
پيراشکي: در فريزر: 6 ماه
شيريني پاي کدو تنبل: در يخچال 1-2 روز، در فريزر: 1 ماه
پاي ميوه: در يخچال 1-2 روز ، در فريزر: 1سال
پاي ميوه نپخته: در فريزر: 8 ما

رسوب شيرآب :

اگر روي شيرآب رسوب بسته است كافي است كمي سركه سفيد روي آن بريزيد شيرمثل روز اول شفاف خواهد شد

استفاده بهينه از سبزي خشك:

چنانچه قصد استفاده از سبزي خشك در غذاها را داريد ، توصيه مي كنيم حدود سه ـ چهارساعت قبل سبزيها را درون آب سرد خيس كنيد تا به تدريج نرم شده و به صورت سبزي تازه در آيند

سماور:

براي زود جوش آمدن آب سماور ، ابتدا آن را تا نيمه از آب پر كنيد و پس از گرم شدن بقيه آب را با آن اضافه كنيد.

سركه و نمك در فنجان چايي:

براي شستن ليوانها و فنجانهاي شيشه اي كه بر اثر خوردن چايي ، كدر و بد منظره شده اند مي توانيد هفته اي يكبار همه ليوان ها را در محلول سركه و نمك خيسانده ، بعد شسته و آبكشي نماييد تا درخشندگي روز اول خود را پيدا كنند.

خشک کردن ميوه ها

موز، پرتقال، هلو، کيوي و سيب ميوه هاي مناسبي براي خشک کردن هستند. ميوه هاي سلام و سفت رو انتخاب کنيد، بشورين و با پوست حلقه حلقه کنين بغيرا ز موز که بايد پوستش رو بگيرين.حلقه هاي ميوه رو روي يه سطه توري مثل الک بچينيد و روي شوفاژ بذارينبرگه ها معمولا بسته به نوع ميوه معمولا يه شب تا صبح آماده مي شوند.براي جلوگيري از تغيير رنگ سيب يه کم آبليمو روي حلقه هاي سيب بماليد.

نگهداري قارچ

اگه ميخواهين قارچ رو براي مدتي تو يخچال نگه دارين که رنگ و شکل طبيعي اون حفظ بشه بهتره اونا رو داخل يه کيسه کاغذي نگهداري کنيد.

دشمن طلا و جواهرات !

اگر رفتن به استخر و شنا كردن جزء برنامه هاي شما است پيش ار ورود به آب طلا و جواهر خود را بيرون آوريد زيرا كلر درون آب از دشمنان طلا و جواهر شماست. موتد شوينده قوي كه موقع استفاده از آنها بايد دستكش استفاده كرد از دشمنان طلا و جواهر شماست.

برق انداختن و براق کردن وسايل چوبي

وسايل چوبي بعد مدت زماني كدر وتار مي شوند و براي براق كردن وزيبايي مجدد انها از پارافين مايع استفاده كنيد به اين صورت كه مقداري پارافين را با پنبه روي وسايل چوبي مي كشيد كه نتيجه كامل رضايت بخش خواهد بود

ترك خوردگي فنجان ها و ظروف چيني را با شير مي توان برطرف كرد

ترك خوردگي فنجان ها و ظروف چيني با شير مي توان برطرف كرد بدين منظور فنجان را درون شير قرار داده و به آرامي به مدت نيم ساعت بجوشانيد اگر ترك فنجان زياد نباشد پروتئين موجود در شير ترك را كاملأ مي پوشاند و چيني شما جوش خواهد خورد

شستن آشپزخانه هاي کوچک

اگر آشپزخانه شما كوچك است و مي خواهيد ديوارها و سقف آن را بشوئيد كافي است كه يك قابلمه آب را روي اجاق گاز بگذاريد تا جوش بيايد تا آشپزخانه مملو از بخار شود بعد با اسفنج يا ابر تمام ديوارها را پاك كنيد و براي پاك شدن بهتر آنها هرچند لحظه يكبار اسفنج را در آب ولرم و پودر رختشويي بفشاريد

براي محافظت از ماشين لباسشويي و عمر بيشتر آن چه بايد کرد

براي محافظت از ماشين لباسشويي و عمر بيشتر آن بايد ماهي يكي دو بار روي قسمت هايي كه احتمال زنگ زدگي مي رود كمي وازلين بماليد براي پاك كردن داخل ماشين رختشويي در ماشين حدود 1 ليتر ( به حسب نوع ماشين و حجم آن) سركه ريخته و ماشين را روشن كنيد تا تمام مراحل شستشو را انجام دهد. سركه موجب تميز شدن لوله ها و داخل رختشويي مي شود.

از بين بردن جاي وسايل سنگين از روي قالي

وسايل سنگين مثل پايه مبل معمولا بر روي فرش جا ميگذارند.توصيه ميشود يک تکه يخ روي محل مورد نظر بگذاريد و سپس با دستمال خشک روي رطوبت آن را بگيريد و پرزهاي قالي را به حالت اول برگردانيد.

خيار با پوست

خيار سالاد را با پوست خورد کنيد.پوست خيار طعم جالبي به سالاد شما مي بخشد. /س
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image