مواد لازم:
نخود سبز/1 پيمانه
لوبيا سبز/ 1 پيمانه
غوره/ 1/2 پيمانه
سيب زميني/ 8 عدد
هويج/ 6 عدد
بادمجان/ 4 عدد
کدو سبز/ 4 عدد
گوجه فرنگي /6 عدد
رب گوجه /2 قاشق غذاخوري
کره/ 100 گرم
ادويه مخصوص/ 1 قاشق چايخوري
فلفل دلمه اي/ 4 عدد
زرد آلو يا آلبالو/ 200 گرم
زعفران/ دلخواه
پياز سرخ شده /دلخواه
چگونگي تهيه:
ابتدا لوبيا سبز و هويج را خرد کرده سيب زميني و کدو و بادمجان را پوست گرفته خلال مي کنيم فلفل دلمه اي و سيب زميني و نخود سبز را اضافه مي کنيم. تابه اي در نظر مي گيريم کره را با ادويه و رب کمي تفت مي دهيم. سپس تمام سبزيجات را بطور سليقه اي خرد مي کنيد در تابه اي مي چينيد و بعد آب اضافه مي کنيد در تابه را مي گذاريد اجازه مي دهيد که حدود 1 ساعت سبزيجات بپزد و به روغن بيفتد 10 دقيقه آخر غذا زردآلو را به چهار قسمت کنيد هسته آنرا در مي آوريد به خوراک اضافه مي کنيد، از آلبالو هم مي توانيد استفاده کنيد. چاشني اين خوراک غوره است.
نکته: اگر مايل بوديد مي توانيد از کمي شکر استفاده کنيد و زعفران و پياز داغ براي مزه دار کردن اين غذا چون کمک مي کند طعم فوق العاده اي داشته باشد. و بعد با نان سرو کنيد.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
/س