مواد لازم:
سس مايونز/ 1 فنجان
ساقه خرد شده کرفس/ 1 فنجان
آب ليموترش/ 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل/ به ميزان دلخواه
تخم مرغ سفت شده /2 عدد
مرغ پخته خرد شده /50 گرم
مواد لازم مايه دوم:
پنير خامه اي/ 100 گرم
گردو خرد شده/ 1 فنجان
زيتون خرد شده/ 1/2 فنجان
مواد لازم لايه سوم:
ماست خامه اي /يک فنجان
کالباس تند خرد شده/ 150 گرم
پياز رنده شده 2/ قاشق غذاخوري
سس فلفل قرمز/ به ميزان دلخواه
چگونگي تهيه:
تمام مواد اوليه لايه هاي سه گانه را در سه کاسه متوسط به صورت جدا از هم کاملا مخلوط مي کنيم و کنار مي گذاريم. کناره هاي قهوه اي رنگ نانهاي تست را مي بريم 3 عدد نان تست آماده را به درازا کنار هم قرار مي دهيم و مقداري کره نرم شده روي آن مي ماليم از مواد لايه اول به صورت ضخيم بر روي نان مي ماليم 3 عدد نان تست بر روي لايه اول چيده و مجددا روي آن را کره مي ماليم سپس از مواد آماده شده کاسه دوم به صورت ضخيم روي آن قرار مي دهيم. سه عدد نان تست بر روي لايه دوم قرار داده و کره به آن مي زنيم سپس از مواد کاسه سوم بر روي آن مي گذاريم و سه عدد نان تست باقيمانده را روي آن مي چينيم و به آرامي لايه ها را بر روي هم فشار مي دهيم. در کاسه متوسط 700 گرم پنيرخامه اي را با 1/2 فنجان ماءالشعيرساده با همزن برقي کاملا مخلوط مي کنيم. نيمي از مخلوط حاصل را براي پوشاندن سطح و کناره هاي ساندويچ استفاده مي کنيم و با بقيه مخلوط سطح ساندويچ را تزيين مي کنيم و ساندويچ را در يخچال قرار مي دهيم. اين ساندويچ حداقل دو ساعت و نيم بايد در يخچال بماند و براي سرو ساندويچ را به صورت ورقه اي برش داده ميل مي کنيم.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ