|
خوراك مرغ مديترانه اي
-(0 Body)
|
خوراك مرغ مديترانه اي
Visitor
567
Category:
دنياي فن آوري
مواد لازم 400 گرم كدوي سبز/ 1 عدد فلفل قرمز كوچك/ 1 عدد پياز متوسط/ 2 حبه سير، كوبيده/ 125 گرم زيتون سياه هسته گرفته/ 75 ميلي ليتر روغن زيتون / 2 عدد سينه مرغ جدا از استخوان / 400 گرم گوجه فرنگي خردشده/ 500 ميلي ليتر آب مرغ يا نيم ليتر آب داغ با دو عدد قرص عصاره سوپ مرغ/ 2 قاشق سوپخوري برگ ريحان خردشده. طرز تهيه: فر را با حرارت 220 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. كدوها را شسته و سر و ته آنها را جدا كنيد و حلقه حلقه كنيد. فلفل قرمز را به صورت حلقه هاي نازك خرد كنيد. پياز را به صورت حلقه هاي نازك خرد كنيد. كدو، پياز، فلفل قرمز و زيتون را در يك ظرف پيركس بچينيد و حدود 60 ميلي ليتر از روغن زيتون را روي آن ريخته كمي نمك و فلفل بپاشيد. سپس اين ظرف را به مدت 15 دقيقه در فر قرار دهيد.گوشت مرغ را به صورت نوارهاي مورب باريك خرد كنيد. باقي مانده روغن را در يك تابه نچسب داغ كنيد و قطعات مرغ را در آن تفت دهيد تا سرخ شده و اندكي طلايي شوند. حرارت فر را به 200 درجه سانتيگراد كاهش دهيد. قطعات مرغ را روي سبزيجات در ظرف پيركس بريزيد. گوجه فرنگي و آب مرغ را در آن بريزيد و بگذاريد حدود 20 دقيقه ديگر بپزد تا مرغ كاملا مغزپخت شود و خوراك جا بيفتد. اگر هنوز آب خوراك زياد است آن را در ظرف كوچكي بريزيد و بگذاريد با حرارت زياد بجوشد تا آب اضافي تبخير شود و سس غليظ باقي بماند. سپس غذا را در ظرف مناسب براي سرو خوراك بريزيد و سس را روي آن ريخته و برگ ريحان خرد شده را روي غذا بپاشيد و همراه با برنج يا نان سرو كنيد.
|
|
|