جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
چيبس قارچ
-(2 Body) 
چيبس قارچ
Visitor 567
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:

قارچ درشت يا معمولي/ نيم کيلو
خامه/ 2 قاشق غذاخوري
نمک/ نصف قاشق چايخوري
تخم مرغ/2 عدد
آرد/ 100 گرم
فلفل/ به مقدار لازم
آرد سوخاري/ 1 ليوان
پنير پيتزاي رنده شده/ 2 قاشق غذاخوري
روغن مخصوص سرخ کردني/ به مقدار لازم

طرز تهيه:

پايه هاي سفت قارچ را کوتاه مي کنيم. قارچ ها را با دقت تميز مي کنيم. سياهي آنها را مي گيريم و به آنها نمک زده و در آرد مي غلتانيم. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و خامه مي زنيم. سپس قارچها را در مايه تخم مرغ فرو مي کنيم. آرد سوخاري را با پنير پيتزا مخلوط مي کنيم. بعد قارچها را در آرد سوخاري و پنير مي غلتانيم و کمي فشار مي دهيم تا آرد سوخاري و پنير را به خود بگيرد. روغن را در يک ظرف نسبتا گود ريخته و روي حرارت داغ مي کنيم، طوري که ترد شود. دقت کنيد که قارچها نسوزند. سپس چيبس هاي قارچ (قارچ سرخ شده) را در يک توري مي گذاريم تا روغن اضافي آن جدا شود.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image