مواد لازم:
قارچ درشت يا معمولي/ نيم کيلو
خامه/ 2 قاشق غذاخوري
نمک/ نصف قاشق چايخوري
تخم مرغ/2 عدد
آرد/ 100 گرم
فلفل/ به مقدار لازم
آرد سوخاري/ 1 ليوان
پنير پيتزاي رنده شده/ 2 قاشق غذاخوري
روغن مخصوص سرخ کردني/ به مقدار لازم
طرز تهيه:
پايه هاي سفت قارچ را کوتاه مي کنيم. قارچ ها را با دقت تميز مي کنيم. سياهي آنها را مي گيريم و به آنها نمک زده و در آرد مي غلتانيم. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و خامه مي زنيم. سپس قارچها را در مايه تخم مرغ فرو مي کنيم. آرد سوخاري را با پنير پيتزا مخلوط مي کنيم. بعد قارچها را در آرد سوخاري و پنير مي غلتانيم و کمي فشار مي دهيم تا آرد سوخاري و پنير را به خود بگيرد. روغن را در يک ظرف نسبتا گود ريخته و روي حرارت داغ مي کنيم، طوري که ترد شود. دقت کنيد که قارچها نسوزند. سپس چيبس هاي قارچ (قارچ سرخ شده) را در يک توري مي گذاريم تا روغن اضافي آن جدا شود.
منبع: 205دستور آشپزي/ شماره 21/خ